Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Terug naar het overzicht

3e graad • BSO

Verzorging

Voor wie?

Voor leerlingen die zich willen voorbereiden op het beroepsleven in de hulp- en zorgverlening. De toegevoegde waarde van de geïntegreerde proef (GIP) moet hen in staat stellen in de maatschappij gemakkelijker te functioneren.

Voor leerlingen die een sociale persoonlijkheidsontplooiing beogen en door de integratie in situaties van bejaarden en kinderen, de verworven inzichten, attitudes en vaardigheden in de praktijk willen toepassen.

Wat na deze studierichting?

De leerlingen kunnen kiezen tussen het zevende specialisatiejaar “Kinderzorg” en het zevende specialisatiejaar “Thuis- en bejaardenzorg/Zorgkundige” waarna zij het diploma secundair onderwijs kunnen behalen. 

Bekijk de lessentabel


22 Februari 2019

04 Mei 2019

Op 22 februari kan je EDUGOLO ontdekken! 

Wie graag onze campus bezoekt voor het ingaan van de digitale aanmeldingsperiode, is van harte welkom op onze ontdek-avond. Van 18.00 u. tot 21.00 u. maken we je wegwijs binnen de school en haar verschillende mogelijkheden! Klik hier voor meer info en inschrijving!

Inschrijving 1ste jaar secundair onderwijs!

Leerlingen die zich in het eerste jaar secundair onderwijs bij ons willen inschrijven voor het schooljaar 2019-2020 moeten zich eerst DIGITAAL aanmelden. Zonder deze aanmelding kan u niet inschrijven. Meer info vindt u hier.

Openschooldag 

Op zaterdag 4 mei 2019 gooien we deuren van onze school open. Wees welkom en ontdek!

 

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be