EDUGO Secundair onderwijs Lochristi Studieaanbod Tweede Leerjaar: Techniek Wetenschappen
Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Terug naar het overzicht

1e graad • A-stroom

Tweede Leerjaar: Techniek Wetenschappen

Voor wie?

De basisoptie “Techniek Wetenschappen” bereidt voor op de richtingen behorend tot de sociale en technische sectoren van het technisch secundair onderwijs, in het bijzonder op de richting “sociale en technische wetenschappen en techniek wetenschappen”.

Van leerlingen die kiezen voor deze optie wordt verwacht dat zij interesse hebben voor wetenschappen, techiek en voor de sociale aspecten van het dagelijks leven.

Voorstelling lespakket

Vanaf het tweede jaar krijgen de leerlingen een aanvulling op de theroetische vakken met extra wiskunde en wetenschappen.

Tegelijk krijgen de leerlingen binnen techniek-wetenschappen wekelijks 7u probleemoplossend denken voorgeschoteld binnen het technologisch proces.

Uiteraard vergeten we het sociale karakter van onze maatschappij niet. Initiatie in de sociale wetenschappen zorgt ervoor dat de leerling zichzelf en zijn omgeving beter leert kennen.

Wat na deze studierichting?

De leerling kan hierna de studierichting Sociaal en Technische Wetenschappen (STW) in de tweede graad volgen of de richting Techniek Wetenschappen, maar dan niet op onze school.

Bekijk de lessentabel


22 Februari 2019

04 Mei 2019

Op 22 februari kan je EDUGOLO ontdekken! 

Wie graag onze campus bezoekt voor het ingaan van de digitale aanmeldingsperiode, is van harte welkom op onze ontdek-avond. Van 18.00 u. tot 21.00 u. maken we je wegwijs binnen de school en haar verschillende mogelijkheden! Klik hier voor meer info en inschrijving!

Inschrijving 1ste jaar secundair onderwijs!

Leerlingen die zich in het eerste jaar secundair onderwijs bij ons willen inschrijven voor het schooljaar 2019-2020 moeten zich eerst DIGITAAL aanmelden. Zonder deze aanmelding kan u niet inschrijven. Meer info vindt u hier.

Openschooldag 

Op zaterdag 4 mei 2019 gooien we deuren van onze school open. Wees welkom en ontdek!

 

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be