Secundair onderwijs • Eerstegraadsschool

'Samen groot worden' op campus De Brug

Een school kiezen doe je niet zomaar. Een school kiezen doe je met je verstand maar evenzeer met je hart.

Kies je voor campus De Brug, dan kies je voor twee sterke, warme en oriënterende jaren. Jaren waarin je samen met je vrienden groot wordt. Klaar om daarna een juiste keuze te maken in de tweede en derde graad. Een keuze waar niet licht is over gegaan. Een keuze die we samen met jou hebben opgebouwd. Met proberen, vallen, maar zeker weer opstaan. Je legt die weg af in een school die als geen ander door jarenlange ervaring de overgang van lager naar secundair perfect weet op te vangen.

EDUGO Campus De Brug heeft als eerstegraadschool iets wat andere scholen niet hebben... Bij ons wordt de overgang van lager naar secundair op vele manieren opgevangen. Zo zie je hier enkel leerlingen van het eerste en het tweede jaar. Als eerstejaar krijg je zo minder het gevoel 'de jongste' te zijn en is er op de speelplaats nog ruimte voor spel en plezier. Je krijgt een zee van ruimte op de speelplaats en het sportveld. Kiezen je vrienden voor een andere richting? Dan zitten jullie toch samen op school. En is elke speeltijd opnieuw een leuk ontmoetingsmoment.

Maar vooral het brede aanbod op onze school is uniek: op welk vlak je talenten ook liggen (in het leren van de klassieke taal, het verwerven van talen, STEM, wiskunde, techniek, sport of misschien ben je eerder praktisch aangelegd?), wij zorgen dat je de sterktes die je hebt, hier ten volle kan ontplooien en terzelfdertijd heel graag naar school gaat...

Nog twijfels? Lees dan hier verder

Contacteer De Brug

Simone Duboisstraat 15
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be