EDUGO Secundair onderwijs De Brug Activiteiten Schoolbussen: aanpassing route
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Terug naar het overzicht

12 November 2019
13 Maart 2020

Schoolbussen: aanpassing route

Algemeen

Vanuit het Agentschap Wegen en Verkeer werden we op de hoogte gesteld over de tijdelijke sluiting van Meulestedebrug. Aangezien deze brug gebruikt wordt in het parcours van onze schoolbus Wondelgem, zullen deze werkzaamheden een invloed hebben op deze rit.

Vanaf dinsdag 12 november 2019 zal de schoolbusroute Wondelgem aangepast worden.
De schoolbus start aan Vroonstalledries om 7.35 u. en rijdt vervolgens richting Wiedauwkaai. De halte AVEVE Pantserschipstraat en de halte Bouwteam Glasgowstraat worden tijdens de werken niet meer bediend.

In de plaats hiervan kunnen de leerlingen opstappen aan tankstation DATS24 op de Wiedauwkaai. Tijdens de werken zou het mogelijk blijven om per fiets en te voet over Meulestedebrug te geraken, zodat de halte DATS24 bereikbaar is.

Deze regeling blijft gedurende de werken van toepassing. De geschatte einddatum van de werken is 20 december 2019.

Daarnaast zijn er grote werken gepland aan de nutsleidingen in de dorpskern van Zeveneken en de Gentse Steenweg. Deze werken zullen gefaseerd verlopen en toch wel enige hinder met zich mee brengen. Aangezien de werken ook op het parcours van de schoolbus Beervelde-Eksaarde doorgaan, hebben deze een invloed op deze rit. 

Vanaf  dinsdag 12 november 2019 zal de schoolbusroute Beervelde-Eksaarde aangepast worden.

De halte Hoek Drongenstraat – Gentse Steenweg zal gedurende de werken niet meer bediend worden. Leerlingen die deze halte nemen kunnen ofwel naar de halte Kruispunt Nieuwpoortstraat – Drongenstraat gaan en daar de bus nemen om 7.20 u. ofwel de halte Hoek Doorgangstraat – Gentse Steenweg nemen om 7.24 u.

Deze regeling blijft gedurende de werken van toepassing. De geschatte einddatum van alle fases van de werken is half maart 2020.

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be