EDUGO Basisonderwijs Sint-Vincentius - Sint-Bernadette Activiteiten SB: Jaarthema geluksmoment 2: positief denken!
Basisonderwijs • Kleuter- en lagere school

Terug naar het overzicht

19 Oktober 2018
19 Oktober 2020

SB: Jaarthema geluksmoment 2: positief denken!

Sint-Vincentius

De geluksprofessor is slecht gezind. Ze ziet alles zwart. Er zijn zoveel wolken, haar haar zit niet goed, dan nog die rommel op de speelplaats. En dan moet ze straks zeker nog rekenen...blergh, niks aan. Ze kan het toch niet. Daarna zeker nog taal...alsof ze daar zin in heeft.

Gelukkig komt Lucky juist aangefloten. Whoehoe! Wat zalig, die straaltjes zon die door de wolken schijnen! En straks rekenen! Poef poef poef, even de hersenen flink laten kraken maar dan is ze daarna wel weer een stukje slimmer! En moet je al die boekentassen zien, die daar al zo netjes op een rij staan!

De geluksprofessor stoort zich aan Lucky, hoe kan het nu dat Lucky zo blij is. Ze heeft helemaal niet het gevoel dat er iets is om blij voor te zijn!

Lucky geeft de professor de gouden tip, de truc is...: een roze bril opzetten! En jawel, als de professor dat doet, lijkt de dag ineens toch vol zonneschijn te zitten! Kijk nu, al die kinderen, daar houdt ze eigenlijk zo van. Gelukkig dat ze er zijn, dat maakt haar dag al goed. Ze kan haar best doen, misschien een spelletje spelen straks met haar vrienden en misschien nog wat kinderen helpen. Want dat doet ze graag. Hop, waar wachten we nog op!

Contacteer Sint-Vincentius

Sint-Rafaëlstraat 14
9041 Oostakker

Tel: 09 259 21 01

info.vincentius@edugo.be


Contacteer Sint-Bernadette

Sint-Bernadettestraat 249
9000 Gent

Tel: 0468 42 64 61

info.vincentius@edugo.be