EDUGO Secundair onderwijs De Toren Activiteiten Bestellen handboeken & laptops
Secundair onderwijs • 2e en 3e graad doorstroomfinaliteit (ASO)

Terug naar het overzicht

28 Juni 2022
06 Juli 2022

Bestellen handboeken & laptops

De Toren

Aankoop handboeken

Ga je naar het vierde, vijfde of zesde jaar, dan ben je zelf verantwoordelijk om je handboeken aan te kopen. Je kan deze aankopen via de school, maar je kan ook een andere leverancier kiezen.

Ga je naar het derde jaar, dan koopt de school jouw boeken aan, je hoeft dit dus niet zelf te doen. Indien je toch reeds over boeken zou beschikken voor het derde jaar (vb via broer of zus), dan neem je contact op met de school.

Raadpleeg voor het aankopen zeker de boekenlijsten zodat je over de juiste informatie beschikt. Deze kan je vinden op Smartschool of hieronder:

Boeken bestellen kan via de webshop van Standaard Boekhandel: https://leerling.schoolboekenservice.com/

Hiervoor heb je de schoolcode nodig: UHGQn8Xgvenpwv9

De deadline voor het bestellen van de boeken is woensdag 6 juli. Na deze deadline kan je aan de hand van de boekenlijsten zelf op op zoek gaan naar de handboeken.

De boeken worden geleverd op school eind augustus. De afhaaldata kan je vinden op deze pagina. Tijdens de vakantie ontvang je nog een brief met alle informatie.

Aankoop laptop

Je bent zelf verantwoordelijk om te zorgen voor een laptop die je op school en thuis kan gebruiken. Alle informatie over welke laptop je nodig hebt kan je vinden op onze BYOD-pagina.

Indien je wil gebruik maken van het aanbod van de school heb je de bestelflyer nodig met de link naar de website. Deze heb je ontvangen via Smartschool, via campus De Brug of bij inschrijving. Heb je de bestelflyer nog niet gekregen, dan kan je deze aanvragen via e-mail (byod@toren.edugo.be).

De deadline voor het bestellen van de laptop is zondag 31 juli.

De laptop wordt geleverd ops school op vrijdag 2 september.

Contacteer De Toren

Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 14

info.toren@edugo.be