Secundair onderwijs • 2e en 3e graad ASO

Terug naar het overzicht

03 April 2021

Torencombo At The Movies

Algemeen

Door de huidige coronamaatregelen kan het concert van het Torencombo, het muzikaal talent van De Toren, niet live doorgaan. De beelden van dit concert werden al een tijd geleden opgenomen, en we streamen ze nu graag naar uw bubbel. Een virtueel ticket kost 5 euro.

Met de aankoop van een ticket voor het Torencomboconcert steunt u vzw Breënsfonds. Deze vzw, genoemd naar zijn stichter Frans Breëns, neemt het op voor kansarme leerlingen in alle EDUGO-scholen. Het doel van onze vzw is om alle leerlingen slaagkansen te geven in het groeiproces van hun EDUGO-carrière door hen hierin financieel te ondersteunen.

We stellen vast dat de steun elk jaar jammer genoeg stijgt. Normaal gezien organiseren wij in onze vzw dan ook acties om financiële middelen te voorzien. De onzekere coronaperiode heeft de organisatie van de tombola èn van het eindejaarsbal jammer genoeg gedwarsboomd. Toch blijven we niet bij de pakken zitten, want zeker in deze coronaperiode is ondersteuning voor kansarme leerlingen meer dan nodig. Dankzij de aankoop van een ticket deze livestream helpt u ons hierbij, waarvoor wij je van harte bedanken. 

 

Tickets bestellen kan via onderstaande knop. Voor de betaling zijn er twee mogelijkheden:

  • Cash op het secretariaat (geld in een enveloppe met naam en voornaam die ingevuld werden in het formulier, zo kunnen wij jouw betaling koppelen aan de aanvraag)
  • Via overschrijving op BE64 7370 0919 6552 met als mededeling Torencombo + voornaam + naam (opgelet: de overschrijving dient uiterlijk 30 maart uitgevoerd te worden)

Ik wil bestellen

We hopen u hiermee een gezellige avond te bezorgen bij de start van de paasvakantie!

Contacteer De Toren

Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 14

info.toren@edugo.be