EDUGO Secundair onderwijs De Toren Activiteiten Oud-leerlingenavond wordt digitaal infomoment
Secundair onderwijs • 2e en 3e graad ASO

Terug naar het overzicht

26 Februari 2021

Oud-leerlingenavond wordt digitaal infomoment

De Toren

Helaas, ook dit schooljaar zal de oud-leerlingenavond in de vorm van met een hapje en drankje een gezellige avond doorbrengen met oude bekenden niet kunnen doorgaan.

Traditioneel bestaat onze oud-leerlingenavond uit 2 grote delen: we starten steeds met een infomoment waarop recente oud-leerlingen onze zesdejaars informeren over hun studierichting. De voorbije jaren verwelkomden we zo jaarlijks een hondertal oud-leerlingen die ongeveer 40 verschillende richtingen kwamen toelichten.

Nadien ging de avond over in een informeel deel, waarbij recente en minder recente oud-leerlingen elkaar en hun leerkrachten terugvonden om gezellig bij te praten.

Het tweede deel kunnen we (helaas voor de tweede maal), niet laten doorgaan. Maar uitstel is geen afstel! We hopen iedereen in de toekomst toch terug op school te kunnen verwelkomen.

Het eerste deel van de avond, het infomoment, willen we dit jaar in digitale vorm laten doorgaan om toch onze zesdejaars zo goed mogelijk voor te bereiden op hun studiekeuze voor het nieuwe academiejaar.

Wil jij als oud-leerling jouw steentje bijdragen? Neem contact op met Iris De Campeneere (iris.decampeneere@edugo.be) en/of vul het onderstaande formulier in.

Bevraging: wat doen oud-leerlingen?
 

Contacteer De Toren

Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 14

info.toren@edugo.be