EDUGO Secundair onderwijs De Toren Activiteiten Verkoop mattentaarten & Compostellabiertjes
Secundair onderwijs • 2e en 3e graad ASO

Terug naar het overzicht

02 Oktober 2020
09 Oktober 2020

Verkoop mattentaarten & Compostellabiertjes

De Toren

Dit schooljaar is er geen eetfestijn op De Toren. We gooien het eens over een andere boeg. We fietsen doorheen dit bijzondere schooljaar en staan af en toe eens stil om een hapje te eten en te drinken.

We starten onze tocht met de Ronde van Vlaanderen en we beklimmen de muur van Geraardsbergen … Of beter nog: bekijk de Ronde van Vlaanderen in uw eigen bubbel met een lekkere echte Geraardsbergse mattentaart. Deze kan u bestellen in pakketjes van 4 taartjes voor de prijs van 10 euro. De mattentaarten worden ambachtelijk gebakken en coronaproof verpakt door een echte Geraardsbergse bakker. 

In het “oude normaal” waren 10 collega’s van plan om afgelopen zomer in 16 dagen van van Sint-Jacobs te Gent naar Santiago de Compostella te fietsen ten voordele van het Breënsfonds (het financieel ondersteuningsfonds van de EDUGO Scholengroep). Corona ondermijnde echter hun sportieve dromen, maar gelukkig niet hun enthousiasme! Het project werd omgedoopt tot Compostella 2020+1 en zal plaatsvinden van 1 tot 16 augustus 2021. 

In coronatijden zijn wij er meer dan ooit van overtuigd dat het Breënsfonds een bijzondere ondersteunende rol zal hebben als financieel vangnet voor de ons toevertrouwde kansarme leerlingen. Via de verkoop van unieke Compostellabiertjes (lichte tripel van 6,5%, gebrouwen door Brouwerij Broers) proberen wij deze vzw een hart onder de riem te steken. Ook de Compostellabiertjes kan u bestellen voor de prijs van 10 euro voor een pakket van 4. Heeft u graag de combinatie (4 mattentaarten + 4 biertjes), dan geven we u graag 2 euro korting.

Wij verdelen alles in de klassen op vrijdag 16 oktober.

Wil je ook kunnen genieten van lekkere mattentaarten en Compostellabiertjes? Bestel dan via een van onze leerlingen of leerkrachten. Omwille van de coronamaatregelen proberen wij grote groepen externen te vermijden op onze campus.

Contacteer De Toren

Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 14

info.toren@edugo.be