EDUGO Secundair onderwijs De Brug ... Infodag 13 janu...
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Programma infodag 13 januari

Wie graag onze campus bezoekt voor het ingaan van de digitale aanmeldingsperiode, is van harte welkom op onze infodag. Op die dag organiseren wij twee infomomenten.

* in de voormiddag van 9.00 uur tot 11.00 uur

* in de namiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur

Ook een bezoek aan het internaat is mogelijk!

Tijdens deze infodag hebben we voor de OUDERS en de KINDEREN een AFZONDERLIJK PROGRAMMA in petto.

De ouders worden ontvangen in de turnzaal, de kinderen in de refter. In kleine groepen volgt iedereen een aangepast parcours. Na dat infomoment weet u als ouder waar onze school voor staat. Ook geven wij graag een woordje uitleg over het digitaal aanmelden.

De kinderen maken tijdens hun rondleiding kennis met de leerkrachten en de vakken die ze zullen krijgen! Niet te missen dus!

Aansluitend krijgt u de mogelijkheid om de gegevens van uw kind te laten noteren.

Inschrijven voor de INFODAG op 13 januari kan telefonisch via 09 255 91 13, via mail: secretariaat.brug@edugo.be of via onderstaande knop. Inschrijven kan tot 7 januari 2018.

Klik hier om in te schrijven voor de infodag (13 januari)

OPGELET: in tegenstelling tot vorige jaren kan u uw kind nog niet officieel inschrijven op deze dag. Aanmelden voor inschrijven gebeurt vanaf nu DIGITAAL. De aanmelding doet u tussen vrijdag 2 februari en vrijdag 23 februari via de website meldjeaansecundair.gent.be

Via volgende link vindt u meer informatie over de digitale aanmelding.

De omzetting van aanmeldingsticket tot effectieve inschrijving gebeurt pas op de inschrijvingsdag op 3 maart 2018 (zie hieronder).

Inschrijvingsdag 3 maart 2018

Eens de periode van digitaal aanmelden is afgesloten (dus na 23 februari) ontvangt u een aanmeldingsticket voor de school van uw keuze. Dit ticket brengt u mee op de inschrijvingsdag van 3 maart, tussen 9 uur en 15 uur. Op dat moment wordt uw kind officieel ingeschreven. Lukt het u niet om die dag langs te komen? Dan kan u contact opnemen met onze school om uw ticket om te zetten. Opgelet: dit moet gebeuren voor 23 maart!

Inschrijven voor de INSCHRIJFDAG op 3 maart 2018 is niet nodig.

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be