EDUGO Algemeen Nieuws Einde wegenwerken

Terug naar het overzicht

15 April 2024

Einde wegenwerken

Algemeen

Het einde van de wegenwerken rond onze site in Oostakker is in zicht. Op woensdag 3 april worden de coating en de belijning in de Sint-Jozefstraat uitgevoerd. Die dag is de rijbaan verboden terrein. De voetpaden en bermen langsheen de Sint-Jozefstraat zijn wel toegankelijk, maar oversteken van de ene zijde naar de andere wordt niet toegelaten eens de coating werd aangebracht.

Tijdens de tweede week van de paasvakantie worden de laatste zaken aangepast. Vanaf maandag 15 april kan de Sint-Jozefstraat opnieuw in gebruik genomen worden.

De Sint-Jozefstraat is vanaf dan een fietsstraat, auto's moeten achter de fietsen blijven en mogen deze niet inhalen. De Sint-Jozefstraat wordt ook éénrichtingsverkeer vanaf de Onze Lieve Vrouwstraat. Wie de parking tegenover het Hotel De Lourdes gebruikt zal bij het verlaten van deze parking rechts moeten afslaan en de site verlaten via de Sint-Jozefstraat.

Ook de Onze Lieve Vrouwstraat wordt éénrichtingsverkeer. Wie inrijdt via de Groenstraat zal enkel via de Sint-Jozefstraat kunnen wegrijden.