EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Schrijnwerker (Stad Gent - 28/05/2024)
  Als polyvalent technisch medewerker voer je hoofzakelijk opdrachten uit als schrijnwerker. Daarnaast ondersteun je, naargelang de noden, bij technische opdrachten die buiten jouw expertise vallen. Dit omvat bijv. transport, elektriciteit, schilderen,... We hebben momenteel 2 vacatures als polyvalent technisch medewerker schrijnwerker, bij 2 verschillende diensten:
  - Eén bij Industriemuseum en het Huis van Alijn
  - Eén bij Dienst FM Themagebouwen
 • Junior vastgoedadviseur (Yntro - Gent 20/05/2024)
  Als Junior vastgoedadviseur bij Yntro maak je deel uit van een team gedreve
  medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze toonaangevende nieuwbouwprojecten en vastgoedinvesteringen aan de Belgische kust. Yntro is gespecialiseerd in prachtige vakantieverblijven en diverse vastgoedinvesteringen op unieke locaties. Van de aankoop van de gronden tot de volledige exploitatie ervan: wij ontwikkelen onze projecten van begin tot eind. Je vormt dus met andere woorden een belangrijke schakel om die projecten aan te pakken.
 • Werkvoorbereider inspecties (Engie - Doel 07/05/2024)
  Je staat in voor de voorbereiding van de uit te voeren inspecties in kader van Burgerlijke Bouwkunde. Waaronder inspecties m.b.t. de weginfrastructuur, de controle van koelwaterleidingen of koeltorens, Integriteit van technische gebouwen, ... Je plant en stuurt deze inspecties. Je zorgt ervoor dat het werkvoorbereidingsproces correct is volgens de geldende regels. Je volgt de inspectiedatabank mee op voor het verwerken van de resultaten. Je organiseert de Toolbox-meetings om de werkzaamheden te overlopen en de aandacht te vestigen op de relevante veiligheidsissues. Je doet werftoezicht, ondersteunt de inspecteurs in hun werkzaamheden en volgt de inspecties mee op. Je maakt de jaarprogramma’s mee op en het officieel afsluiten van inspectiecampagnes.
 • Techieker kerncentrale (Engie - Doel 03/05/02024)
  Als technieker werk je in het hart van onze kerncentrale: monitoring en het onderhoud van de installaties, on-site interventies, tests en inspecties, afval- en materiaalbeheer, behandeling van de splijtstof … en nog zoveel meer.
  Daarnaast help je de ingenieurs hun ontwerpen en plannen te implementeren en kan je ook een cruciale rol spelen in de ontmanteling van de kerncentrales én in de opleiding van nieuwe nucleaire professionals.
 • Elektricien (Chris Pype - Gent 17/03/2024)
  Chris Pype, Licht heeft zich gedurende meer dan 20 jaar gespecialiseerd in lichtregie voor musea, tentoonstellingen en kunstgalerijen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van verlichtingsplannen voor zowel de initiële inrichting als de herinrichting van musea, evenals in het creëren van unieke lichtobjecten voor kunstenaars. Daarnaast omvat onze expertise ook lichtontwerp voor woningen, publieke domeinen, exclusieve winkels en historische gebouwen.
 • Technisch operator (ST Engineering iDirect - Erpe Mere 13/03/2024)
  ST Engineering iDirect Europe is wereldleider in satellietcommunicatie. Als operator sta jij in voor onderhoud en kleine kalibraties van machines, uitvoeren van klein preventief onderhoud op gebouwinfrastructuur, preventieve controles, algemene herstellingen, ...
 • Vakantiejobs (Volvo Logistics Oostakker 8/12/2023)
  Goed nieuws! Volvo Logistics in Oostakker heeft de perfecte kans voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (18+) voor boeiende logistieke taken tijdens de paas- en zomervakantie.