EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Plaatser maatwerk interieur (Ebenti - Zelzate - 25/09/2023)
  Ebenti heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in ontwerp, verkoop, eigen productie, plaatsing van keukens, badkamers en algemeen interieurwerk. Sinds kort maakt het bedrijf deel uit van Camino. Ter versterking van het team zijn we vandaag op zoek naar een plaatser met een passie voor kwalitatief maatwerk. Samen met je collega sta je in voor de plaatsing van keukens en totaalinrichting van interieur. Je zorgt voor een afwerking op hoog niveau voor klanten die enkel het allerbeste verwachten. Je staat dagelijks in contact met de meubelmakers uit ons eigen atelier en de verantwoordelijke voor de plaatsing. Je staat in voor de plaatsing van inbouwapparatuur. Jij zorgt voor de kwaliteitscontrole van elke werf, zodat we samen trots kunnen zijn op het werk dat we voor de klant afleveren.
 • Meubelmaker - ateliermedewerker (Ebenti - Zelzate - 25/09/2023)
  Ebenti heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in ontwerp, verkoop, eigen productie, plaatsing van keukens, badkamers en algemeen interieurwerk. Sinds kort maakt het bedrijf deel uit van Camino. Als ervaren meubelmaker realiseer je ambitieuze interieurprojecten in ons eigen atelier. Je zorgt voor een hoogstaande afwerking waarvan zowel wij als team, als onze klanten met een blik van voldoening kunnen naar kijken en genieten.
 • Technieker (De Lijn - 18/09/2023)
  Wij zoeken elke dag goed technisch talent voor De Lijn! Daarom willen wij graag De Lijn blijven promoten als werkgever. De Lijn is een goede en stabiele werkgever waar er ruimte is voor schoolverlaters die een technische richting gevolgd hebben. Ze worden dan ter plaatste - on the job opgeleid door een eigen mentor en hebben daarnaast nog tal van interne opleiding om te volgen. Bovendien biedt De Lijn een mooi verloningspakket! Naast een mooi uurloon, maaltijdcheques, een mooi verzekeringspakket, biedt De Lijn ook een mooie work-life balance door de extra vakantiedagen die hun werknemers krijgen naast hun wettelijke verlofdagen.
 • Productiemedewerker (Sonitron - Sint-Niklaas 10/09/2023)
  Wij zijn een KMO bedrijf gevestigd in het hartje van Sint-Niklaas, die gespecialiseerd is in het ontwerpen en de productie van piëzo geluidscomponenten. Onze componenten worden wereldwijd verkocht door ons netwerk van distributeurs. De Sonitron producten worden in vele toepassingen gebruikt oa. in de automotive, medische, industriële, landbouw applicaties … en nog veel meer!
 • Procesverantwoordelijke (Sonitron - Sint-Niklaas 10/09/2023)
  Wij zijn een KMO bedrijf gevestigd in het hartje van Sint-Niklaas, die gespecialiseerd is in het ontwerpen en de productie van piëzo geluidscomponenten. Onze componenten worden wereldwijd verkocht door ons netwerk van distributeurs. De Sonitron producten worden in vele toepassingen gebruikt oa. in de automotive, medische, industriële, landbouw applicaties … en nog veel meer!
 • Elektricien (HVAC) (Equans - Dendermonde 24/08/2023)
  Voor de regio Dendermonde zoeken wij een Elektricien met interesse in HVAC. Je zal instaan voor het multitechnisch onderhoud van verschillende klanten in Dendermonde en omstreken (kantoorgebouwen, gebouwen van defensie, gemeentebesturen, zwembaden, woonzorgcentra …). Je komt terecht in een ervaren team dat je zal begeleiden en ondersteunen.
 • Elektrotechnisch specialist (Eltra / Z-Tech - Evergem - 01/07/2023)
  Z-Tech is actief in zelfbouwpakketten van hedendaagse technieken in woningen die verkocht worden aan particulieren. Wij zoeken nieuw talent! Het hoofdkantoor van Z-Tech is gelegen langs de Rijksweg in Bornem, maar de borden en kasten worden gebouwd in het gloednieuw magazijn van Eltra in Evergem. Voor onze openstaande vacature zijn we zoek naar iemand die de kasten bouwt in Evergem, maar ook zorgt voor de plaatsing op verschillende werven bij klanten die in Vlaanderen gesitueerd zijn. Een zeer boeiende en leerrijke functie voor pas afgestudeerden!