EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Technieker (Engie Doel - 18/02/2024)
  Voor de kerncentrale van Doel zijn we actief op zoek naar gepassioneerde techniekers met verschillende specialisaties: elektriciteit, mechanica, instrumentatie, splijtstofbehandeling, stralingsbescherming, toezicht op installaties, enz. Heb je die technische passie, is veiligheid voor jou ook dé topprioriteit en wil je daarnaast mee energiegeschiedenis schrijven? Dan willen wij jou!
 • Startende elektricien (Equans - 10/01/2024)
  De ervaring en expertise die jij nu nog mist op het gebied van elektriciteit, vul je aan in één van onze professionele omgevingen. Wij zorgen ervoor dat je de nodige opleidingen krijgt en kan uitgroeien tot een ervaren & bedreven elektricien!
  Al onze afdelingen werken binnen verschillende sectoren en met elk hun eigen specialisaties. Ze zijn actief in grote gebouwen en complexen (privé en openbaar), op residentiële projecten, weg- en spoorinfrastructuur, veiligheidsinstallaties, substations (hoog- en laagspanning), waterbehandelingssystemen, distributienetwerken, datacenters, offshore …
  Jij bepaalt dus welke job als elektricien jou het meest interesseert en waarin je verder wil groeien.
 • Pijpfitter (Equans - 10/01/2024)
  Geen materiaal is jou onbekend. Jij bent de expert-pijpfitter waar de installaties van onze klanten op kunnen rekenen!
  Als essentieel element van ons team voer je interventies uit, ofwel in onze werkplaats ofwel op locatie bij onze klanten. Je hebt de kans om actief te zijn op werven & projecten in heel België.
 • Technische medewerker (BIPT - 19/12/2023)
  Je voert al dan niet aangekondigde controles uit naar aanleiding van radiostoringen of om toe te zien op de juiste naleving van de vigerende reglementering. Je verricht technische metingen van apparatuur op verzoek van derden, met name vanwege de gerechtelijke autoriteiten. Je verricht specifieke metingen om een expertise uit te voeren op het gebied van radio-uitzendingen. Je verricht de technische controle van apparatuur waardoor frequente verplaatsingen op de weg buiten de klassieke diensturen noodzakelijk ijn.
 • Offset drukker (Beyaert - Waregem 19/12/2023)
  Je staat in voor het instellen van de drukmachines (druk, afstelling cilinders, inkt). Je controleert de afgewerkte producten. Je voert de opdrachten uit volgens de vooropgestelde planning. Je zal werken met de zeskleurenpers K&B106 en/of Man Roland 900 XXL.
 • Meet- en regeltechnieker (ENGIE - Doel 08/12/2023)
  Binnen Maintenance - Instrumentation & Control sta je, samen met je collega’s, in voor het onderhoud van de veldinstrumentatie en verwerkingsmodules, zowel analoog als digitaal en werk je in een dagdienst uurrooster. Je staat in voor het onderhoud van de veldinstrumentatie en verwerkingsmodules zowel analoog als digitaal. Daarnaast voer je onderhoudswerken uit tijdens revisies en volg je de werkzaamheden van de verschillende contractanten op. Je voert onderhoudswerken uit op een zeer diverse installaties: van klassieke proces- automatisatie, veldinstrumentatie, brandinstrumentatie tot en met toegangsstructuren, allerlei beveiligingen en verschillende wijzingen aan de nucleaire installatie.
 • Vakantiejobs (Volvo Logistics Oostakker 8/12/2023)
  Goed nieuws! Volvo Logistics in Oostakker heeft de perfecte kans voor jou. We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (18+) voor boeiende logistieke taken tijdens de paas- en zomervakantie.