EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Junior werfleider voor beurs- en standenbouw (Alter Expo - Evergem)
  Leer de kneepjes van het vak rond hoe je een beursgebouw in no time in een nieuwe wereld omtovert, want alter expo bouwt niet één stand, wel de ganse beurs!
 • Elektricien stamping (TE Connectivity - Oostkamp)
  Als elektricien in Stamping sta je in voor het onderhouden en herstellen van persen, zowel op elektrisch als mechanisch vlak.
 • Matrijstechnicus Molding (TE Connectivity - Oostkamp)
  Je doet het onderhoud op matrijzen (repair) of bouwt ze om naar een ander type.
 • Maatwerker / meubelmaker (Atelier TYK - Gent)
  Je maakt meubilair, maatwerk en keukens met de hoogste kwailiteit. Je hebt al enkele jaren ervaring met meubels maken en computergestuurde machines.
 • Toonbankmedewerker (Cebeo - Temse)
  Cebeo is een groothandel in elektrotechnisch materiaal. Je bent technisch onderlegd en gedreven om onze professionele klanten te helpen in ons verkooppunt te Temse.
 • Energie operator (Luminus - Gent)
  Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die verantwoordelijk zal zijn voor de productie van elektriciteit en warmte. Wij zoeken iemand die, net zoals ons, gebeten is door duurzame energie en wil meewerken aan een groene toekomst. Wij staan open voor leerlingen die dit jaar zullen afstuderen binnen de opleidingen: proces operator, elektromechanica,...
 • Onderhoudstechnieker (Volvo - Gent)
  Hou jij van zelfstandig werken en ben je bovendien de gesteld op een goed 'geoliëde machine'? Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag probleemoplossend? Wij zorgen alvast voor een uitdagend takenpakket.
 • Elektromechanieker (Volvo - Gent)
  Team maintenance staat in voor het preventief onderhouden en herstellen bij pannes van 615 vorkliften en tal van installaties waaronder conveyor systemen, liften, strapmachines en wikkelaars. Ook staat men in voor het maken van nieuwe tooling en allerhande hulpmiddelen in opdracht van de kaizen teams.
 • Lasser (GCM - Gent)
  GCM nv is een leverancier van turn key projecten op het gebied van op- en overslaginstallaties en maintenance services (www.gcm.be). Onze (onderhouds)werkzaamheden zijn voornamelijk van mechanische en lastechnische aard.
 • Lasser-monteur (AMC - Lokeren)
  Zit je in je 6de of 7de jaar Lasssen-constructie of Fotolassen? Volg je de richting Elektrische installaties of Elektrotechnieken? Kom dan bij AMC de handen uit de mouwen steken! Samen met onze collega's bouw je mee aan grote metaalconstructies.
 • Vakantiejob lasser-monteur (AMC - Lokeren)
  Zit je in je 6de of 7de jaar Lasssen-constructie of Fotolassen? Volg je de richting Elektrische installaties of Elektrotechnieken? Kom dan bij AMC de handen uit de mouwen steken! Er zijn vakantiejobs beschikbaar in de maanden juli, augustus en september.

Onze partners