EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Junior werfleider voor beurs- en standenbouw (Alter Expo - Evergem)
  Leer de kneepjes van het vak rond hoe je een beursgebouw in no time in een nieuwe wereld omtovert, want alter expo bouwt niet één stand, wel de ganse beurs!
 • Elektricien stamping (TE Connectivity - Oostkamp)
  Als elektricien in Stamping sta je in voor het onderhouden en herstellen van persen, zowel op elektrisch als mechanisch vlak.
 • Matrijstechnicus Molding (TE Connectivity - Oostkamp)
  Je doet het onderhoud op matrijzen (repair) of bouwt ze om naar een ander type.
 • Maatwerker / meubelmaker (Atelier TYK - Gent)
  Je maakt meubilair, maatwerk en keukens met de hoogste kwailiteit. Je hebt al enkele jaren ervaring met meubels maken en computergestuurde machines.
 • Toonbankmedewerker (Cebeo - Temse)
  Cebeo is een groothandel in elektrotechnisch materiaal. Je bent technisch onderlegd en gedreven om onze professionele klanten te helpen in ons verkooppunt te Temse.
 • Energie operator (Luminus - Gent)
  Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega die verantwoordelijk zal zijn voor de productie van elektriciteit en warmte. Wij zoeken iemand die, net zoals ons, gebeten is door duurzame energie en wil meewerken aan een groene toekomst. Wij staan open voor leerlingen die dit jaar zullen afstuderen binnen de opleidingen: proces operator, elektromechanica,...
 • Onderhoudstechnieker (Volvo - Gent)
  Hou jij van zelfstandig werken en ben je bovendien de gesteld op een goed 'geoliëde machine'? Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag probleemoplossend? Wij zorgen alvast voor een uitdagend takenpakket.
 • Elektromechanieker (Volvo - Gent)
  Team maintenance staat in voor het preventief onderhouden en herstellen bij pannes van 615 vorkliften en tal van installaties waaronder conveyor systemen, liften, strapmachines en wikkelaars. Ook staat men in voor het maken van nieuwe tooling en allerhande hulpmiddelen in opdracht van de kaizen teams.
 • Lasser (GCM - Gent)
  GCM nv is een leverancier van turn key projecten op het gebied van op- en overslaginstallaties en maintenance services (www.gcm.be). Onze (onderhouds)werkzaamheden zijn voornamelijk van mechanische en lastechnische aard.
 • Lasser-monteur (AMC - Lokeren)
  Zit je in je 6de of 7de jaar Lasssen-constructie of Fotolassen? Volg je de richting Elektrische installaties of Elektrotechnieken? Kom dan bij AMC de handen uit de mouwen steken! Samen met onze collega's bouw je mee aan grote metaalconstructies.
 • Vakantiejob lasser-monteur (AMC - Lokeren)
  Zit je in je 6de of 7de jaar Lasssen-constructie of Fotolassen? Volg je de richting Elektrische installaties of Elektrotechnieken? Kom dan bij AMC de handen uit de mouwen steken! Er zijn vakantiejobs beschikbaar in de maanden juli, augustus en september.
 • Mechanische vormgevingstechnieker (Sonitron - Sint-Niklaas)
  Ben jij leergierig, polyvalent en technisch aangelegd? Ben je een held(in) in het besturen en programmeren van metaal/plastic bewerkingsmachines en een kei in computertekeningen maken? Zin in het uitbreiden van jouw ervaring, dan ben jij de held(in) die wij zoeken!
 • Matrijzenbouwer / Fijn-mechanieker (Sonitron - Sint-Niklaas)
  Plastic spuitgieten, ombouwen en instellen van spuitgietmachines en aanverwante automatische processen. Uitvoeren van product- en procescontroles gedurende de productie. Matrijzenbouw en stanstechnieken. Onderhoud en reparatie van machines, en bedrijfsuitrusting.
 • Spuitgieter kunsstof / Fijn-mechanieker (Sonitron - Sint-Niklaas)
  Plastic spuitgieten, ombouwen en instellen van spuitgietmachines en aanverwante automatische processen. Uitvoeren van product- en procescontroles gedurende de productie. Stanstechnieken. Onderhoud en reparatie van machines, en bedrijfsuitrusting.
 • Residentieel elektrotechnisch installateur (Tibo Construct - Gent)
  Wij zijn een renovatiebedrijf die totaalprojecten uitvoert en waar iedereen zijn/haar competenties heeft. We verwachten dat de persoon goed kan samenwerken met collega's en dat hij/zij graag bijstaat / helpt bij andere specialiteiten in de bouw op momenten dat er geen werken waarvoor hij/zij aangeworven is voorhanden zijn. Wij zijn voornamelijk aan het werk in de regio Gent.
 • Installateur centrale verwarming, sanitair en ventilatie (Tibo Construct - Gent)
  Wij zijn een renovatiebedrijf die totaalprojecten uitvoert en waar iedereen zijn/haar competenties heeft. We verwachten dat de persoon goed kan samenwerken met collega's en dat hij/zij graag bijstaat / helpt bij andere specialiteiten in de bouw op momenten dat er geen werken waarvoor hij/zij aangeworven is voorhanden zijn. Wij zijn voornamelijk aan het werk in de regio Gent.
 • Plaatser stalen schrijnwerk (Fraam - Lokeren)
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde plaatser die creatief is en oplossingsgericht kan denken op locatie. Ervaring is geen vereiste aangezien jij als leergierig persoon alles kan leren via interne opleidingen.
 • Elektro- en onderhoudstechnieker (Beton De Clercq - Gent)
  Je staat in voor herstellingen en onderhoud van machines, het uitvoeren van zeefanalyses voor grondstoffen, continue vooruitgang, optimalisering en automatisatie van het machinepark. In samenspraak met de productieverantwoordelijke bekijk jij de mogelijkheden voor het optimaliseren van het productieproces. Aanvullend kunnen bestellingen van technische aard ook tot het takenpakket bijgevoegd worden.
 • Onderhoudstechnieker (Fluxys - Sint-Pieters-Leeuw)
  Samen met je collega's voer je pigging operations uit (inwendige schrapingen), zorg je voor de nodige schakelingen op diverse installaties, je neemt dichtheidsproeven af, je verzorgt het onderhoud, ... Je uitvalsbasis is het interventiecentrum in Sint-Pieters-Leeuw maar je voert opdrachten uit op werven over het hele land Profiel: A2 diploma in een technische richting, team spirit en motivatie om via opleidingen een rijbewijs CE te behalen.
 • Lassers (Fluxys - Sint-Pieters-Leeuw)
  Je staat in voor las- en buizenfitwerken in het lasatelier en op werven over gans België. Om de nodige lasserskwalificaties tot fotolasser te behalen krijg je in het lasatelier opleiding en ondersteuning van ervaren lassers. Je leert de verschillende lasprocessen beheersen, nl. elektrodelassen, TIG lassen en halfautaumaat lassen. Profiel: een A2 diploma in een technische richting, team spirit en leergierigheid.
 • TIG Lasser (Q-Developments - Lokeren)
  Je wordt tewerkgesteld in ons atelier te Eksaarde (Lokeren) of op verplaatsing. Na een interne opleiding krijg je een vaste partner toegewezen. Samen met je partner sta je in voor de voorbereiding, bewerking en afwerking van constructies op maat, aan de hand van de lasinstructies op een plan. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende soorten verbindingen en laswerken met de focus op TIG.
 • Meet- en regeltechnieker (Rain Carbon - Zelzate)
  Rain Carbon Inc. is een toonaangevende wereldwijde producent van koolstofproducten en geavanceerde materialen die essentieel zijn voor ontelbare industriële processen en producten. Als lid van een team sta je in voor het dagelijks onderhoud van elektro-, meet- en regelapparatuurinstallaties. Je bent thuis in de wereld van analoge meetsignalen, transmitters en regelkleppen. Je werkt mee aan de uitvoering van onderhoudsprojecten : geplande, dringende, revisiewerken, …
 • Lasser stalen schrijnwerk (Fraam - Lokeren)
  Is metaal je passie en sta je open voor een nieuwe opportuniteit? Heb je oog voor detail, kwaliteit en streef je naar de perfectie?
  Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en lassen van stalen ramen en deuren. Een eerste ervaring is mooi meegenomen maar is zeker geen vereiste, enkel veel goesting en een positieve drive!
 • Diverse vactatures (Graphius - Gent)
  Wij zijn op zoek naar diverse grafische profielen: hulpdrukker, offsetdrukker Heidelberg meerkleurenpers, operator vouwmachine, medewerker interne logistiek. Interesse? Neem een kijkje op graphius-jobs.com of neem contact op via jobs@graphius.com
 • Site Inspector (Tuc Rail - Gent)
  In Vlaanderen (Regio Gent) zoeken we een werftoezichter voor werven signalisatie. Als werftoezichter sta je in voor het opvolgen en controleren van de actviteiten van de aannemer opdat de werken uitgevoerd worden met de kwaliteit zoals beschreven in het bestek.
 • Technieker Elektriciteit (Innovia Films - Merelbeke)
  Innovia films is een chemisch bedrijf in de rand rond Gent. Je komt terecht in het team van Elektriciteit en instrumentatie. Zij staan in voor het algemeen onderhoud en herstellingen aan het machinepark.
 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (Vlevy - Desteldonk)
  Vlevy is een professioneel familiebedrijf dat kwalitatieve vleesproducten produceert voor de kant- en klare maaltijdindustrie en de groothandel.
  Je verzekert het preventief onderhoud van de machines. Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen. Je werkt mee aan het op punt stellen van nieuwe machines en het verbeteren van de productieprocessen. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan de verantwoordelijke van de onderhoudsafdeling.

Onze partners