EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Technieker (Sioen Chemicals - Bornem - 29/06/2022)
  Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen en bij te leren. Het takenpakket is herstellingen en onderhoud van de verschillende machines (curatief en preventief), met focus op mechanica, elektromechanica.
  Meer info of kandidaatstellen kan via nick.dewitte@sioen.com of +32 3 890 64 16.
 • Assistant Electronic Technician (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Als electronical-assistant ga je de eenvoudige storingen in de printkaart detecteren en herstellen, je controleert en herstelt de mechanica en zorgt ervoor dat het element als nieuw wordt. Dit alles doe je samen met jouw team, maar toch krijg je de kans om zelfstandig te werk te gaan. Dus heb jij een technische achtergrond, kun je solderen en zoek je graag oplossingen voor technische problemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Maintenance Technician (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en herstellen van de automatische magazijnen in de verschillende TVH vestigingen te Waregem.

 • Systeemopvolger automatisatie (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Als Problem Solver fungeer je als eerstelijnscontactpersoon bij problemen en storingen in onze automatische magazijnen en help je mee om een vlotte herstelling te kunnen garanderen.

 • Operator Extrusie PE (Hobon - Lievegem - 23/06/2022)
  Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie.
 • Technieker (De Lijn - 23/06/2022)
  Graag promoten wij De Lijn als toekomstige werkgever. De Lijn is een goede werkgever waar er ruimte is voor schoolverlaters die een technische richting gevolgd hebben. Ze worden dan ter plaatste - on the job opgeleid door een eigen mentor. Daarnaast biedt De Lijn een mooi verloningspakket aangevuld met zeer interessante extralegale voordelen én waar er nog ruimte is voor een goede work-life balance.
 • Lasser (ADF - TIB - Gent - 08/06/2022)
  Je voert de nodige laswerken uit (TIG, electrode of halfautomaat) en dit volgens de juiste procedures en werkinstructies. Je staat in voor de herstellingen en de aanpassingen aan installaties. Je zorgt voor de correcte identificatie van de lasprocedures. Je zorgt voor het correct lassen en het samenstellen van buisconstructies de werf. Je werkt nauw samen met de pijpfitters en monteurs om de perfecte montage te waarborgen
 • Pijpfitter (ADF - TIB - Gent - 08/06/2022)

  Je zorgt voor de uitvoering van het onderhoud en de aanpassingen aan de pijpleidingen. Aan de hand van de technische plannen en isometrische tekeningen sta je in voor de plaatsing daarnaast sta je in voor de demontage, het snijden en het vervangen van de pijpleidingen. Je staat in voor de assemblage, installatie en onderhoud van de verschillende pijpsystemen, hydraulische -en pneumatische uitrustingen voor stoom en verwarming
  Je doet het voorbereidend werk voor de lassers. Je kan inbouwmaten opmeten, schetsen maken en je kan vlot overweg met mechanische en snijgereedschappen.

 • Technisch beheerder (Vlaamse Overheid - 08/06/2022)

  Heb je een passie voor het technisch beheer en onderhoud van grote en kleine gebouwen? Ben je communicatief sterk, zoek je graag oplossingen in samenwerking met anderen en maak je graag verplaatsingen met de wagen in je eigen regio? Dan is deze vacature iets voor jou!
  Een technisch beheerder is een allrounder op technisch gebied. Je reageert snel op klachten en vragen van klanten en zorgt ervoor dat de herstellingswerken in jouw gebouwen steeds vlot en correct worden uitgevoerd. Daarnaast ga je ook proactief op zoek naar verbeteringen en aanpassingen voor jouw gebouwen, op basis van analyserapporten, aanbevelingen en eigen inzichten. Op administratief vlak verzorg je de opvolging van onderhoudsfirma’s en keuringsinstanties. Je bent dus vaak op pad tussen de diverse gebouwen in jouw werkregio en onderhoudt daarbij het contact met verschillende klanten.

 • Halfautomaatlasser (Victor Buyck Steel Construction - Eeklo - 08/06/2022)
  Al bijna een eeuw bouwen we aan landschappen met iconische staalconstructies met impact, zowel nationaal en als internationaal. Vandaag willen we als top expert een one-stop-shop partner zijn waarin we met onze technische know-how en onze duurzame, betrouwbare en ontzorgende aanpak een uiterst betekenisvol verschil maken voor onze markten en klanten. Je last samengestelde constructiedelen volgens de lasvoorschriften (WPS) en vooropgestelde lasvolgorde. Je hebt inzicht in de werksituatie en materiaalgedragingen. Je last zowel hoeknaden als doorlassingen zonder lasfouten in meerdere lasposities. Je controleert jouw eigen laswerk op uitzicht en maatvoering.
 • Elektrotechnieker (Cobelplast - Lokeren - 06/05/2022)
  Als elektrotechnieker zal je ingezet worden om elektrische en elektronische problemen op te lossen. preventief zal je ook elektrische componenten vervangen. Je zal ook meedenken aan verbeterprojecten en deze zelf uitvoeren.
 • Database specialist voor Direct Mail (Omnilevel - Nazareth - 27/04/2022)
  je staat in voor de correcte verwerking van de database ter voorbereiding van de personalisatie van het drukwerk. Dit kan gaan over het toevoegen van adresgegevens, variabele tekst en beelden, berekeningen, QR-codes, … Je verwerkt de aangeleverde drukbestanden met de voorbereide personalisatiegegevens door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten in functie van de complexiteit van de mailing. (MS Access, Excel, Acrobat, Indesign, Illustrator, Printshop Mail, VBA,…)
 • Digitale printoperator (Omnilevel - Nazareth - 27/04/2022)
  je bedient de digitale drukpersen. Je start zelfstandig de jobs op aan de hand van de werkfiches en vooropgestelde planning. Je voert controles uit in functie van procedures. Je verliest de kwaliteit nooit uit het oog. Je respecteert de gestelde deadlines. Je plant onderhoud en aankoop verbruiksgoederen in bij de leverancier. Je werkt in overleg met jouw collega’s.
 • Manager Database specialist voor Direct Mail (Omnilevel - Nazareth - 27/04/2022)
  Je staat in voor de correcte verwerking van de database ter voorbereiding van de personalisatie van het drukwerk. Dit kan gaan over het toevoegen van adresgegevens, variabele tekst en beelden, berekeningen, QR-codes, … Je verwerkt de aangeleverde drukbestanden met de voorbereide personalisatiegegevens door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten in functie van de complexiteit van de mailing (MS Access, Excel, Acrobat, Indesign, Illustrator, Printshop Mail, VBA,…). Je bent verantwoordelijk voor de print- en postklare files waarbij jij de operatoren binnen de printroom van de nodige briefing voorziet. Je waakt over de kwaliteit en bent het aanspreekpunt voor de operatoren.
 • Technisch operator (Omnilevel - Nazareth - 27/04/2022)
  Je start zelfstandig de jobs op aan de hand van de werkfiches en vooropgestelde planning. Je stelt de afvulmachines fijn af en bedient ze. Je bent verantwoordelijk voor een correcte postale sortering. Je voert controles uit in functie van procedures. Je verliest de kwaliteit nooit uit het oog. Je respecteert de gestelde deadlines in samenspraak met de productieverantwoordelijke. Je werkt in overleg met jouw collega’s.
 • Schrijnwerker – meubelmaker standenbouw (Aktual - Evergem - 21/04/2022)
  Onze beursstanden bestaan uit verschillende onderdelen gecreëerd in ons eigen atelier. Als schrijnwerker (m/v) ga je aan de slag aan de hand van een ontwerp gemaakt door je design-collega’s, of een technische tekening van de werkvoorbereider. Je denkt ook ook mee over creatieve oplossingen bij het maken van de beursstanden. Het gaat vooral om een interne functie, waarbij je je kan uitleven als meubelmaker in het atelier.
 • Schrijnwerker - meubelmaker interieurbouw (Aktual - Evergem 21/04/2022)
  De onderdelen van onze interieurs worden gecreëerd in ons eigen atelier. Als schrijnwerker (m/v) ga je aan de slag aan de hand van een ontwerp gemaakt door je design-collega’s, of een technische tekening van de werkvoorbereider. Je denkt ook ook mee over creatieve oplossingen bij het maken van de interieurelementen. Het gaat vooral om een interne functie, waarbij je je kan uitleven als meubelmaker in het atelier.

 • Schilder standenbouw (Aktual - Evergem 21/04/2022)
  Ben jij een krak in je vak en kan je elke keer weer trots zijn op het eindresultaat? Dan ben jij de geknipte persoon voor onze job! Naast het schilderen van beursstanden en het bewerken van elementen in de spuitcabine, verwachten we ook dat je bereid bent om bij te springen in onze afdeling interieurbouw: plamuren en afwerken van gyprocwanden, aflakken van deuren en ander houtwerk, spuiten van radiatoren,…
 • Trotse en nauwkeurige schilder - Interieurbouw (Aktual - Evergem 21/04/2022)
  en jij een krak in je vak en kan je elke keer weer trots zijn op het eindresultaat? Dan ben jij de geknipte persoon voor onze job! Behalve schilderen van interieurs, plamuren en afwerken van gyprocwanden, aflakken van deuren en ander houtwerk, spuiten van radiatoren,… verwachten we ook wat flexibiliteit om een handje mee te helpen in de standenbouw tijdens de drukste periodes. Professionele ervaring en een vlotte kennis van het Nederlands zijn echt wel nodig, je zal erg zelfstandig worden ingezet. Ervaring met airless systemen is een pluspunt.
 • Technieker dieselmotoren (Scheepshersellingen Ketels - Gent - 09/02/2022)
  Je hebt kennis van dieselmotoren en van hun uitlaatgasnabehandelingssystemen.Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer.
  Je komt terecht in een aangename werkomgeving waarin jou technische competenties verder kunnen groeien. Je wordt verder opgeleid als Cummins en Scania motoren expert. Na je inwerkperiode krijg je een service-van ter beschikking waarmee je zelf de baan op kan om onze klanten te ondersteunen in Belgie. Occasionele verplaatsingen naar Nederland en Frankrijk zijn ook mogelijk en in sommige gevallen zelfs overzeese opdrachten. We bieden u een afwisselende job in een gevarieerde omgeving bij onze klanten in de scheepvaart en industrie, u sleutelt aan motoren van kleine en grote schepen, motoren in heftrucks, kranen, bulldozers,...
 • Verkoper telecom (MediaMarkt - Oostakker - 07/02/2022)
  Ben jij een enthousiaste verkoper met een passie voor telecom? Geeft het behalen van sales targetsjou extra motivatie? En haal jij energie uit sociaal contact? Dan ben jij misschien de sales topper waar wij naar op zoek zijn! Als Store-in-Store medewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Mobile & Accessories producten in de MediaMarkt te Oostakker. Een perfecte opportuniteit om jouw sales skills verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een groeiend bedrijf!
 • Verkoper telecom (MediaMarkt - Zwijnaarde - 07/02/2022)
  Ben jij een enthousiaste verkoper met een passie voor telecom? Geeft het behalen van sales targetsjou extra motivatie? En haal jij energie uit sociaal contact? Dan ben jij misschien de sales topper waar wij naar op zoek zijn! Als Store-in-Store medewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Mobile & Accessories producten in de MediaMarkt te Zwijnaarde. Een perfecte opportuniteit om jouw sales skills verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een groeiend bedrijf!
 • Allround Onderhoudstechnieker (Imperial - Lievegem - 20/01/2022)
  Om de continuïteit van onze productie te borgen, gaan wij op zoek naar een gedreven technieker die deel wil uitmaken van ons groeiverhaal. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat onze productie gesmeerd loopt.
 • Onderhoudstechnieker met sterke elektrische kennis (Amando - Destelbergen - 20/01/2022)
  Om de continuïteit van onze productie te borgen, gaan wij op zoek naar een gedreven technieker die deel wil uitmaken van ons groeiverhaal. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat onze productie gesmeerd loopt.
 • Elektricien / regeltechnicus (ArcelorMittal - Gent - 14/01/2022)
  Als elektricien kan je bij ons terecht in 1 van onze productieafdelingen of in de centrale onderhoudscel. Afhankelijk van jouw interesse, ervaring en kennis zoeken we samen met jou de meest geschikte job.
  Er werken meer dan 1000 onderhoudstechnici op onze site en we werven jaarlijks meer dan 50 technici aan. Keuze genoeg dus en een speeltuin voor iemand met techniek in hart en nieren.
 • Kinderbegeleiders Buitenschoolse Kinderopvang (Gemeentebestuur Lievegem - 05/01/2022)
  Als begeleider buitenschoolse kinderopvang sta je in voor de dagelijkse begeleiding van kleuter- en lagere schoolkinderen in groepsverband, dit voor en na de schooluren en tijdens schoolvrije dagen, woensdagnamiddagen en schoolvakanties.
  Tot deze begeleiding behoren de dagelijkse zorg, het creëren van een stimulerende omgeving voor het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen en huishoudelijke taken die verband houden met de zorg voor de kinderen. Het concrete takenpakket hangt af van de leeftijd, het ontwikkelingsniveau en de zorgbehoeften van de kinderen.

 • Onderhoudstechnieker (Fluxys - Wetteren - 14/12/2021)
  Het departement Grid staat in voor het beheer van het transportnet van Fluxys Belgium, met als doel op elk moment de gastoevoer naar de eindgebruikers te verzekeren en de veiligheid van de installaties, de omgeving en de medewerkers te garanderen. Concreet omvat dit de inspectie, de uitbating en het onderhoud van het leidingnet en bijhorende installaties zoals afsluiterknooppunten en drukreduceerstations.