EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Installatietechnieker (Ecopuur Deinze - 10/03/2023)
  Je biedt ondersteuning bij het (de)monteren van zonnepanelen, het plaatsen van batterijen, de installatie van boilers en andere HVAC-technieken.Je staat in voor het oplossen van technische problemen en dienst na verkoop. Dit doe je in tandem met een ervaren technieker.
 • Plaatser maatwerk interieur & keukens (Ebenti Zelzate - 27/02/2023)
  Samen met je collega sta je in voor de plaatsing van keukens en totaalinrichting van interieur. Je zorgt voor een afwerking op hoog niveau voor klanten die enkel het allerbeste verwachten. Je bent dagelijks in contact met de meubelmakers uit ons eigen atelier en de verantwoordelijke voor de plaatsing.
 • Onderhoudstechnieker Security & Audiovisual (Equans - 23/02/2023)
  De NAVO, de federale politie, militaire luchthavens, het justitiepaleis, de nieuwe gevangenis van Haren … noem maar op! Je onderhoudt beveiligingsinstallaties op fascinerende plaatsen waar je waarschijnlijk anders nooit zou komen. We hebben verschillende klanten in Vlaanderen, Brussel en soms ook Wallonië. Bij het plannen van onze projecten houden we graag zo veel mogelijk rekening met jouw woonplaats. Een job dichtbij huis is altijd mooi meegenomen, toch?
 • Storingstechnieker (Equans - 17/02/2023)
  Met respect voor de veiligheidsprocedures voer je preventief en curatief onderhoud uit aan installaties en gebouwen. Je volgt de onderhoudsschema’s op voor het groot onderhoud, indien nodig sta je in voor herstelwerkzaamheden of het vervangen van wisselstukken. Zelf opgemerkte of gemelde storingen vanuit de overige diensten onderzoek je, de oorzaak spoor je op en je herstelt de zaken indien mogelijk.
 • Technieker werkplaats (Equans - 17/02/2023)
  onderhoud, reparaties en revisies van industriële en snel draaiende toestellen en installaties: visuele inspectie, demontage, reiniging, schadeanalyse, vervangen/herstellen van versleten onderdelen, montage, verven, testen en vrijgave van rotating toestellen (pompen, ventilatoren, reductiekasten ...), valves (veiligheidskleppen, regelkleppen, afsluiters ...), (hijs)werktuigen …
 • Technieker / mechanieker binnendienst (Hydroserv Erembodegem - 09/02/2023)
  Ben je sterk in (elektro)mechanica en hydraulica of wil je dit leren, werk je graag in een familiale sfeer, hou je van uitdaging, variatie en ben je graag bezig? Als technieker werk je in het atelier: je herstelt en reviseert pompen, cilinders, ventielen en andere hydraulische componenten. Je werkt ook aan de samenbouw van nieuwe hydraulische aggregaten, alsook het herstellen en testen van pompunits.
 • Service technieker (Hydroserv Erembodegem - 09/02/2023)
  Ben je sterk in (elektro)mechanica en hydraulica of wil je dit leren, werk je graag in een familiale sfeer, hou je van uitdaging, variatie en ben je graag bezig? Lees dan snel verder! Als technieker werk je zowel in het atelier als bij onze klanten: je herstelt en reviseert pompen, cilinders, ven-tielen en andere hydraulische componenten. Aan de hand van schema’s, metingen en controle van de onderdelen beslis je welke herstelwerkzaamheden er moeten uitgevoerd worden.
 • CNC operator (Hydroserv Erembodegem - 09/02/2023)
  Als CNC operator bereid jij o.a. draai- en freeswerkzaamheden voor en de uitvoering van het CNC draai- en freeswerk op basis van aangeleverde specificaties. We zijn geen zuiver productiebedrijf maar ook een servi-cebedrijf, daarom werk je niet volcontinue op de CNC machine en sta je ook in voor montages. Wat een aan-gename afwisseling geeft in de job.
 • Machineoperator / frezer (Thyssenkrupp Gent - 06/02/2023)
  Wij bieden een functie als kunststofbewerker (frezen, plooien, lassen, lijmen van kunststoffen). Na een inwerkperiode kan je zelfstandig werken. Je bent in staat om plannen te lezen voor het frezen, lassen etc.
 • Technieker (NMBS - 24/01/2023)
  De NMBS zoekt dit jaar 500 techniekers. Hiervoor organiseren ze jobdagen:
  4 februari in Melle
  11 februari in Antwerpen
  18 februari in Mechelen