EDUGO Algemeen Jobportaal

Jobportaal

Laatstejaars of oud-leerling van EDUGO en op zoek naar een job? Op deze pagina kan je de jobaanbiedingen vinden van onze stagebedrijven of bedrijven in de buurt.

Jobs in de kijker

 • Verwarmingstechnicus G1 (Equans - 16/11/2022)
  Kantoorgebouwen, ziekenhuizen, logistieke centra, zwembaden, industriële sites, sociale woningen … aan afwisseling qua klanten geen gebrek in deze functie. Equans is actief op zowel grotere projecten (nieuwbouw & renovatie) als bij KMO’s. Dit op vlak van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en klimatisatiesystemen. We hebben sites en klanten in heel Vlaanderen. Je hebt dus ongetwijfeld de kans om actief te zijn in een regio dichtbij huis.
 • Koeltechnieker (Equans - 16/11/2022)
  Afwisseling is troef in deze functie op onze Onderhouds- en Interventie-afdeling. De voedingsindustrie, de farmacie, de (petro)chemie, kantoren … er zijn verschillende omgevingen en sectoren waarin jij je technische skills inzet.
  Na een grondige opleiding ben je helemaal klaar om voor het onderhoud en de herstellingen aan verschillende koelinstallaties in te staan. We hebben sites en klanten in heel Vlaanderen. Je hebt dus ongetwijfeld de kans om actief te zijn in een regio dichtbij huis.
 • Onderhoudstechnieker HVAC (Equans - 16/11/2022)
  Geen enkele dag is dezelfde als Onderhoudstechnieker! Er is afwisseling zowel qua technieken als qua type klanten, op één vaste of verschillende locatie(s). Equans is actief op zowel grotere projecten (nieuwbouw & renovatie) als bij KMO’s. Dit op vlak van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en klimatisatiesystemen. We hebben sites en klanten in heel Vlaanderen en Brussel.
 • Installatietechnieker/Monteur HVAC (Equans - 16/11/2022)
  Als nieuwste lid van onze installatieploeg is het ontplooien van jouw technische skills je belangrijkste motivatie. Je kan steeds rekenen op jouw ervaren collega’s om jou wegwijs te maken in de verschillende technieken. Equans is actief op zowel grotere projecten (nieuwbouw & renovatie) als bij KMO’s. Dit op vlak van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en klimatisatiesystemen.
 • Onderhoudstechnicus elektromechanica (Aquafin - Lokeren 16/11/2022)
  In het gebied: Lokeren – Dendermonde – Wetteren - Liedekerke voer je als onderhoudstechnieker het mechanisch/elektrisch onderhoud uit van (elektro)mechanische apparatuur op rioolwaterzuiveringsinstallaties en pompstations. Je voert preventieve onderhoudsprogramma’s uit en komt gepast tussen bij mechanische en elektrische storingen. Je zorgt voor de administratieve opvolging van je onderhoudstaken o.a. aan de hand van rapporteringen.
 • Technieker (Acses - Wetteren 20/09/2022)
  Als technieker zal je, na een opleiding van ons team, zelfstandig interventies, depannages en jaarlijkse onderhouden uitvoeren op verschillende locaties in België.
 • Medewerker atelier (Aqtor - Oostakker - 13/09/2022)
  Aqtor! is gespecialiseerd in het aanmeten, fabriceren en afleveren van orthopedische hulpmiddelen. Onze missie is mensen met mobiliteitsbeperkingen in staat stellen om hun vrijheid terug te winnen. Wij streven naar innovatieve oplossingen die garanderen dat ieder individu zoveel mogelijk voor zichzelf kan zorgen, zich maximaal kan ontplooien en zijn plaats kan vinden in de samenleving.
 • Regeltechnieker (Colruyt - Halle - 31/08/2022)
  Als HVAC-technieker werk je op een wijd gamma van technische installaties: HVAC, stoom en perslucht. Waar nodig optimaliseer je de werking van de uitrusting, vervang je defecte componenten en plaats je nieuwe installaties
 • Technieker (Sioen Chemicals - Bornem - 29/06/2022)
  Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen en bij te leren. Het takenpakket is herstellingen en onderhoud van de verschillende machines (curatief en preventief), met focus op mechanica, elektromechanica.
  Meer info of kandidaatstellen kan via nick.dewitte@sioen.com of +32 3 890 64 16.
 • Assistant Electronic Technician (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Als electronical-assistant ga je de eenvoudige storingen in de printkaart detecteren en herstellen, je controleert en herstelt de mechanica en zorgt ervoor dat het element als nieuw wordt. Dit alles doe je samen met jouw team, maar toch krijg je de kans om zelfstandig te werk te gaan. Dus heb jij een technische achtergrond, kun je solderen en zoek je graag oplossingen voor technische problemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Maintenance Technician (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en herstellen van de automatische magazijnen in de verschillende TVH vestigingen te Waregem.

 • Systeemopvolger automatisatie (TVH - Waregem - 29/06/2022)
  Als Problem Solver fungeer je als eerstelijnscontactpersoon bij problemen en storingen in onze automatische magazijnen en help je mee om een vlotte herstelling te kunnen garanderen.

 • Operator Extrusie PE (Hobon - Lievegem - 23/06/2022)
  Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie.
 • Technieker (De Lijn - 23/06/2022)
  Graag promoten wij De Lijn als toekomstige werkgever. De Lijn is een goede werkgever waar er ruimte is voor schoolverlaters die een technische richting gevolgd hebben. Ze worden dan ter plaatste - on the job opgeleid door een eigen mentor. Daarnaast biedt De Lijn een mooi verloningspakket aangevuld met zeer interessante extralegale voordelen én waar er nog ruimte is voor een goede work-life balance.
 • Lasser (ADF - TIB - Gent - 08/06/2022)
  Je voert de nodige laswerken uit (TIG, electrode of halfautomaat) en dit volgens de juiste procedures en werkinstructies. Je staat in voor de herstellingen en de aanpassingen aan installaties. Je zorgt voor de correcte identificatie van de lasprocedures. Je zorgt voor het correct lassen en het samenstellen van buisconstructies de werf. Je werkt nauw samen met de pijpfitters en monteurs om de perfecte montage te waarborgen
 • Pijpfitter (ADF - TIB - Gent - 08/06/2022)

  Je zorgt voor de uitvoering van het onderhoud en de aanpassingen aan de pijpleidingen. Aan de hand van de technische plannen en isometrische tekeningen sta je in voor de plaatsing daarnaast sta je in voor de demontage, het snijden en het vervangen van de pijpleidingen. Je staat in voor de assemblage, installatie en onderhoud van de verschillende pijpsystemen, hydraulische -en pneumatische uitrustingen voor stoom en verwarming
  Je doet het voorbereidend werk voor de lassers. Je kan inbouwmaten opmeten, schetsen maken en je kan vlot overweg met mechanische en snijgereedschappen.

 • Technisch beheerder (Vlaamse Overheid - 08/06/2022)

  Heb je een passie voor het technisch beheer en onderhoud van grote en kleine gebouwen? Ben je communicatief sterk, zoek je graag oplossingen in samenwerking met anderen en maak je graag verplaatsingen met de wagen in je eigen regio? Dan is deze vacature iets voor jou!
  Een technisch beheerder is een allrounder op technisch gebied. Je reageert snel op klachten en vragen van klanten en zorgt ervoor dat de herstellingswerken in jouw gebouwen steeds vlot en correct worden uitgevoerd. Daarnaast ga je ook proactief op zoek naar verbeteringen en aanpassingen voor jouw gebouwen, op basis van analyserapporten, aanbevelingen en eigen inzichten. Op administratief vlak verzorg je de opvolging van onderhoudsfirma’s en keuringsinstanties. Je bent dus vaak op pad tussen de diverse gebouwen in jouw werkregio en onderhoudt daarbij het contact met verschillende klanten.

 • Halfautomaatlasser (Victor Buyck Steel Construction - Eeklo - 08/06/2022)
  Al bijna een eeuw bouwen we aan landschappen met iconische staalconstructies met impact, zowel nationaal en als internationaal. Vandaag willen we als top expert een one-stop-shop partner zijn waarin we met onze technische know-how en onze duurzame, betrouwbare en ontzorgende aanpak een uiterst betekenisvol verschil maken voor onze markten en klanten. Je last samengestelde constructiedelen volgens de lasvoorschriften (WPS) en vooropgestelde lasvolgorde. Je hebt inzicht in de werksituatie en materiaalgedragingen. Je last zowel hoeknaden als doorlassingen zonder lasfouten in meerdere lasposities. Je controleert jouw eigen laswerk op uitzicht en maatvoering.