EDUGO Algemeen Busvervoer

Busvervoer

Schoolbus

De EDUGO-schoolbus brengt leerlingen van het secundair van hun woonplaats naar de EDUGO-campussen. Er zijn 3 schoolbusroutes:

  • Route Wondelgem - Oostakker
  • Route Kalken - Laarne - Heusden - Destelbergen - Lochristi - Oostakker
  • Route Beervelde - Eksaarde - Doorslaar - Lochristi - Oostakker

Een abonnement voor de schoolbus wordt betaald per semester. De prijs is vast en dus onafhankelijk van de opstapplaats of het aantal ritten. Bij annulatie wordt het abonnementsgeld niet terugbetaald. Een abonnement aanvragen kan via het secretariaat van uw campus. Onderstaande prijzen zijn geldig vanaf 1 september 2022-2023.

  • Prijs 1ste semester (september - december): €120
  • Prijs 2de semester (januari - juni): €150

Pendelbus

De EDUGO-pendelbus vervoert leerlingen van de secundaire scholen tussen de site in Lochristi en de site in Oostakker. Wens je van deze dienst gebruik te maken dan kan je als ouder een buspas aanvragen op het secretariaat. Deze pas kost € 50 per schooljaar, ongeacht het gebruik.

Leerlingen die met de fiets tot aan de opstapplaats komen kunnen hun fiets achterlaten in de fietsenstalling van campus Lochristi of de EDUGO Arena.

Uurregeling en opstapplaatsen schoolbussen & pendelbus

Openbaar vervoer

De EDUGO-scholen zijn ook via de bussen van De Lijn vlot te bereiken.

Wegens de vele wegenwerken in de schoolomgeving zijn er tijdelijke haltes voor de verschillende lijnen. Meer info kan je vinden op de infopagina wegenwerken.

Infopagina wegenwerken

Interesse om je kind vanaf volgend schooljaar met de lijnbus naar school te laten komen? Vraag dan via onderstaande link gratis SMS-tickets aan om de route alvast te verkennen.

Vraag gratis SMS-tickets aan

Uurregeling en haltes Lijnbus 2021-2022

De Lijn: routeplanner, praktische info & prijzen (Buzzy Pazz)