EDUGO Algemeen Busvervoer

Busvervoer

Schoolbus

De EDUGO-schoolbus brengt leerlingen van het secundair van hun woonplaats naar de EDUGO-campussen. Vanaf 1 september zijn er 3 schoolbusroutes:

  • Route Wondelgem - Oostakker
  • Route Kalken - Beervelde - Laarne - Destelbergen - Lochristi
  • Route Eksaarde - Doorslaar - Lochristi (Nieuw!)

Een abonnement voor de schoolbus wordt betaald per semester. De prijs is vast en dus onafhankelijk van de opstapplaats of het aantal ritten. Bij annulatie wordt het abonnementsgeld niet terugbetaald. Een abonnement aanvragen kan via het secretariaat van uw campus.

  • Prijs 1ste semester (september - december): €80
  • Prijs 2de semester (januari - juni): €100

Uurregeling en opstapplaatsen schoolbussen

Pendelbus

De EDUGO-pendelbus vervoert leerlingen van de secundaire scholen tussen de site in Lochristi en de site in Oostakker. Wens je van deze dienst gebruik te maken dan kan je als ouder een buspas aanvragen op het secretariaat. Deze pas kost € 20 per schooljaar.

Leerlingen die met de fiets tot aan de opstapplaats komen kunnen hun fiets achterlaten in de fietsenstalling van campus Lochristi of de EDUGO Arena.

Uurregeling en opstapplaatsen pendelbus

Openbaar vervoer

De EDUGO-scholen zijn ook via de bussen van De Lijn vlot te bereiken. Vanaf september 2017 is er een aanpassing in de vertrekuren van Lijn 73 richting Wachtbeke/Zelzate (betere aansluiting op de schooluren).

Uurregeling en haltes Lijnbus 2017-2018

De Lijn: routeplanner, praktische info & prijzen (Buzzy Pazz)

Via de routeplanner kan u ook gratis SMS-tickets aanvragen om de route naar school samen met uw kind te verkennen. Dit kan éénmalig tot 30/09/2017.