Basisonderwijs • Lagere school

Ouderteam: wie zijn we?

We zijn een groep ouders die zich engageren om de school te ondersteunen bij het organiseren van tal van activiteiten. Op deze manier leren we ook de schoolomgeving van onze kinderen beter kennen en dit zowel voor als achter de schermen.

Visie van het ouderteam

Het ouderteam wil een overlegplatform zijn tussen de ouders en de school. We trachten samen met de leerkrachten de schoolomgeving nog aantrekkelijker, veiliger en aangenamer te maken voor onze kinderen.
Hiertoe organiseren we een aantal activiteiten per jaar. De opbrengst van de voorbije jaren ging o.a. naar de heraanleg van speelplaats 4-5-6 en 1-2-3, de aanschaf van nieuwe picnicbanken, de aankoop van een degelijke muziekinstallatie per leerjaar, enz.

Kortom, we zijn een actieve groep van ouders die de school en de kinderen een warm hart toe dragen en nu en dan de handen uit de mouwen willen steken.

Praktisch

Dit schooljaar werken we met twee werkgroepen: verkeer en evenementen. Je bepaalt zelf wat je het meest aanspreekt. Aangezien het project speelplaats min of meer afgerond is, wordt deze werkgroep enkel “ad hoc” bijeen geroepen.

We vergaderen 5 à 6 keer per jaar en dit ’s avonds om 20.00u.

Sporadisch een handje toesteken, zonder enige andere verplichting, is eveneens een mogelijkheid.

Hoe ons contacteren?

  • aan de schoolpoort bij het brengen/afhalen van de kinderen
  • via mail ouderteam@hotmail.com

Activiteiten?

Zie de kalender op http://www.edugo.be/basisonderwijs/slotendries/

Graag tot binnenkort in ons team of gewoon op één van onze activiteiten,
Het ouderteam

Contacteer Slotendries

Onze-Lieve-Vrouwdreef 2
9041 Oostakker

Tel: 09 259 02 93

info.slotendries@edugo.be