EDUGO Algemeen Wegenwerken Sint-Jozefstraat & omgeving

Wegenwerken Sint-Jozefstraat & omgeving

Vanaf 15.02.21 starten er in de schoolomgeving wegenwerken i.f.v. de vernieuwing van de nutsvoorzieningen. Deze voorbereidende werken kaderen binnen de geplande riolerings- en wegeniswerken in de Sint-Jozefstraat en aanpalende kruispunten. In principe zou de totaliteit van de werken aan de nutsleidingen moeten afgerond zijn tegen 16.04.21.

Via deze pagina willen wij u informeren over de stand van zaken en de specifieke richtlijnen m.b.t. toegankelijkheid, omleidingen en parkeermogelijkheden. De werken zullen immers aanzienlijke hinder veroorzaken bij het bereiken van de verschillende EDUGO scholen op de site.

De werken worden opgedeeld in 9 fases:

Tijdens fase 1 t/m fase 5 zullen alle bussen (school,- pendel-, en sportbussen) hun halte hebben in de Eksaardserijweg ter hoogte van de dreef, net voorbij de EDUGO Arena. Vanaf fase 6 zal de halte terug in de Sint-Jozefstraat zijn.

Met betrekking tot de werken in de Onze Lieve Vrouwstraat en de Sint-Jozefstraat (fase 1 t/m fase 5), vindt u reeds heel wat nuttige informatie:

  • Fase 1: werken in de O. L. Vrouwstraat: uitgevoerd in de krokusvakantie (15.02 - 19.02) zoals voorzien. (pdf)
  • Fase 2: werken in de Sint-Jozefstraat (deel 1): startdatum op 05.03.21 (pdf)
  • Fase 3: werken in de Sint-Jozefstraat (deel 2): startdatum tegelijk met fase 2 op 05.03.21 (pdf)
  • Fase 4: werken in de Sint-Jozefstraat (deel 3) (pdf): startdatum op 17.03.21
  • Fase 5: werken in de Sint-Jozefstraat (deel 4) (pdf)

De vermoedelijke uitvoeringstermijnen die per fase vermeld worden, zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen (bvb. door weerverlet of andere onvoorziene omstandigheden).

Deze site zal up to date gehouden worden en verder aangevuld worden volgens de vordering van de werken.