EDUGO Secundair onderwijs Glorieux Studieaanbod Bijscholing kunststofsector
Secundair onderwijs • 2e en 3e graad TSO/BSO

Terug naar het overzicht

Extra opleidingen / TSO

Bijscholing kunststofsector

Campus Glorieux richt kunststofopleidingen in voor de omliggende scholen van de provincie Oost-Vlaanderen en een deel van Vlaams Brabant. Deze opleiding gebeurt over de schoolnetten heen.

Voor wie?

  • gratis opleidingen voor leerlingen en leerkrachten.
  • bijkomend: werkzoekenden en werknemers uit de kunststofsector die willen bijscholen, dit in samenwerking met VDAB-PLASTIQ.

Voorstelling lespakket

Deze opleidingen maken gebruik van hoogtechnologische machines, waar niet elke school over beschikt. Op deze wijze krijgen andere scholen de mogelijkheid om de leerplannen voor de verschillende afdelingen te verwezenlijken  (vooral 3de graad).

    *      Elektromechanica
    *      Werktuigmachines
    *      Industriële wetenschappen
    *      Mechanische vormgevingstechnieken
    *      Chemie

Vele scholen volgden in het verleden reeds deze opleidingen met leerkrachten en leerlingen die hoofdzakelijk doorgaan op donderdag.

Partners

Deze opleidingen gebeuren in samenwerking met volgende partners:

Deel deze pagina:Info en inschrijven

Op 1 september 2021 start de modernisering van de tweede graad. De leerlingen van het derde jaar maken dan een keuze uit het vernieuwde studieaanbod.

Voor de leerlingen die dit schooljaar reeds gestart zijn in het derde jaar en overgaan naar het vierde jaar verandert er niets. Wie volgend jaar vanuit een andere school instapt in het vierde jaar maakt een keuze uit het bestaande studieaanbod.

Heb je interesse in ons vernieuwde aanbod voor het derde jaar of over het bestaande studieaanbod? Geef dan via onderstaande knop je contactgegevens door in het formulier.

Wij contacteren jou van zodra er bijkomende informatie is over het studieaanbod en/of de inschrijvingsmodaliteiten.

Vanaf maandag 19 april kan u online inschrijven. Het inschrijvingsformulier zal vanaf dan op deze website beschikbaar zijn.

Formulier voor digitale opendeurdag 

Inschrijven 

Bestelling materiaal 

Contacteer Glorieux

Sint-Jozefstraat 7
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 15
Fax: 09 255 91 25

info.glorieux@edugo.be