EDUGO Secundair onderwijs Lochristi ... DIGITAAL aanmel...
Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Beste ouders

Leerlingen die zich voor volgend schooljaar wensen in te schrijven voor onze campus kunnen dit vanaf 1 april 2019 digitaal doen, geldig voor de leerlingen van het 1e jaar secundair onderwijs.

Alle leerlingen/ouders moeten zich digitaal aanmelden tussen maandag 1 april (vanaf 12u) en vrijdag 26 april (tot 12u). Dit via volgende website: http://meldjeaansecundair.gent.be/

De voorrang voor broers en zussen blijft wel behouden maar ook zij moeten zich digitaal aanmelden. Voor hen is de inschrijving echter verzekerd.

Bij het aanmelden duidt u als eerste schoolvoorkeur onze school aan. Op plaats 2 kan je een school van 2e voorkeur geven,…

Na deze aanmeldingsperiode ontvangt men op 13 mei, via email, een ticket dat kan omgezet worden naar een definitieve inschrijving in de school waarnaar uw voorkeur uitging. De omzetting (zich aanmelden met het ticket in de school) moet gebeuren in de periode van 15 mei tot en met 7juni.

Alleen indien de vraag voor een bepaalde school groter is dan het aanbod, kan het niet anders dat een ticket voor schoolkeuze nr.2 toegekend wordt.

Niet gebruikte tickets vervallen na 7 juni. De vrijgekomen plaatsen worden dan toegewezen aan de volgende leerling op het aanmeldingsregister.

Samengevat:

Van maandag 1 april tot en met vrijdag 26 april: digitale aanmelding voor alle leerlingen.

Op maandag 13 mei: ontvangst ticket voor definitieve inschrijving

Vanaf woensdag 15 mei tot en met woensdag 7 juni: het ticket wordt omgezet in een inschrijving op onze school. Op woensdag 15 mei voorzien wij een inschrijfmoment voor al onze 1ste jaars!

TERUG NAAR PAGINA INSCHRIJVINGEN ALGEMEEN: klik hier.

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be