EDUGO Secundair onderwijs Lochristi ... DIGITAAL aanmel...
Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Beste ouders

Leerlingen die zich voor volgend schooljaar wensen in te schrijven voor onze campus kunnen digitaal aanmelden vanaf maandag 27 maart 2023 (9.00 u.) geldig voor de leerlingen van het 1e jaar secundair onderwijs.

De aanmeldingsperiode is van maandag 27 maart (9.00 u.) tot en met vrijdag 21 april (tot 16.00 u.). Aanmelden kan via deze website: http://meldjeaansecundair.gent.be/

De voorrang voor (plus)broers en (plus)zussen blijft wel behouden maar ook zij moeten zich digitaal aanmelden. Voor hen is de inschrijving echter verzekerd.

Bij het aanmelden duidt u als eerste schoolvoorkeur onze school aan. Op plaats 2 kan je een school van 2e voorkeur geven,…

Na deze inschrijfperiode ontvang je op 12 mei een e-mail die omgezet kan worden naar definitieve inschrijving voor een school naar jouw voorkeur. De omzetting (zich aanmelden met een uitprint van de mail in de school) moet plaatsvinden tussen 16 mei en 12 juni 2023.

Niet gebruikte toewijzingen vervallen na 12 juni. De vrijgekomen plaatsen worden dan toegewezen aan de volgende leerling op het aanmeldingsregister.

Samengevat:

Van maandag 27 maart 9.00 u. tot en met vrijdag 21 april 9.00u.:
digitale aanmelding voor alle leerlingen die naar het eerste jaar secundair gaan.

Op vrijdag 12 mei: ontvangst bevestiging (via mail) voor definitieve inschrijving in de late namiddag.

Vanaf dinsdag 16 mei tot en met maandag 12 juni: omzetting in een inschrijving op onze school. De ouders krijgen de kans om hun zoon/dochter in te schrijven in de school die hen toegewezen werd.

Als je een ticket hebt voor onze school gaan we jou contacteren om concreet een moment van inschrijving af te spreken. Wij houden je op de hoogte.

TERUG NAAR PAGINA INSCHRIJVINGEN ALGEMEEN: klik hier.

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be