EDUGO Secundair onderwijs De Brug Studieaanbod Eerste Leerjaar B - NIEUW!
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Terug naar het overzicht

1e graad • B-stroom

Eerste Leerjaar B - NIEUW!

EDUGO De Brug daagt je uit op vlak van talen, STEM, sport, techniek,…
Ontdek ons vernieuwd studieaanbod!

In de meeste vakken wordt de leerstof gedifferentieerd aangeboden: differentiatie naar tempo, naar moeilijkheidsgraad en naar verwerking. Via begeleid zelfstandig leren krijgt elke leerling individueel onderwijs op eigen maat aangeboden. Hiervoor kiezen we bewust voor kleine klasgroepen zodat elke leerling de nodige aandacht krijgt en alle kansen om zich te ontplooien. Binnen deze kleine klasgroepen hanteren we op welgekozen momenten voor co-teaching om te voldoen aan de noden van onze leerlingen.

Via remediëring en verdieping werkt iedereen volgens eigen mogelijkheden. Dit leidt tot succeservaringen die de motivatie versterken. Het kleinschalig werken heeft ook een positieve invloed op het welbevinden van de leerlingen.

Op het einde van elk trimester doorbreken we het lessenrooster door projecten aan te bieden waar er vakoverschrijdend gewerkt wordt en waar sport, cultuur, muziek, gezondheid … aan bod komen. Op deze manier worden andere talenten van onze leerlingen gestimuleerd

Bekijk de lessentabelInschrijvingen 

Vrijdag 7 juni was de laatste dag dat je je toegewezen plaats voor het eerste jaar in een school kon omzetten in een effectieve inschrijving. 

Voor inschrijvingen zonder ticket of inschrijvingen voor het tweede jaar en info tijdens de vakantie:

van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur (niet op zaterdag en zondag).

De school is gesloten van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus.

 

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be