EDUGO Secundair onderwijs De Brug Activiteiten Theaterproject Matilda: de repetities zi...
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Terug naar het overzicht

04 Oktober 2021

Theaterproject Matilda: de repetities zijn gestart!

De Brug

Vanaf 9 mei 2022 zal 'Matilda' haar intrek nemen in de turnzaal van EDUGO campus DE BRUG. We treden in die week op voor onze eigen leerlingen en leerlingen uit het 5de leerjaar regio Oostakker. Bovendien zijn er 3 avondvoorstellingen gepland op 13, 14 en 15 mei 2022 telkens om 19.30u.

Inmiddels is de auditie voor dit theaterproject achter de rug. Opnieuw repeteren wekelijks heel wat enthousiaste leerlingen. Dit alles in een regie van mevrouw Fleurackers en onder de deskundige leiding van een gemotiveerde ploeg leerkrachten. 

Matilda is geïnspireerd op het geliefde boek van de meesterverteller Roald Dahl. Er zijn wereldwijd ruim 17 miljoen exemplaren van het boek verkocht. Na het boek verscheen er in 1996 een film en in 2010 vond Matilda haar weg naar het theater. 

De productie vertelt het verhaal over Matilda, een buitengewoon meisje, met een levendige fantasie en een scherpe geest. Ze durft een eigen standpunt in te nemen en weet haar eigen lot te veranderen, tegen het geweld van mevrouw Bulstronk en Matilda’s antipathieke ouders in.

Wil je ons project sponsoren? Neem dan contact op met de projectleider: johan.debrauwer@edugo.be

We kijken al uit naar de voorstellingen!

Benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens de repetities? Deze pagina zal op regelmatige tijdstippen aangevuld worden met foto's.

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be