Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Terug naar het overzicht

1e graad • A-stroom

Eerste leerjaar A

Voor wie?

Voor eerstegraadsleerlingen die vanaf het eerste jaar ondergedompeld willen worden in de wereld van wetenschap en techniek.

Naast de gemeenschappelijke algemene vorming (27 lesuren per week) en een klasuur kan de keuze “STEM” bestaan uit 2u wiskunde/wetenschappen en 2u STEMwetenschappen.

Voorstelling lespakket

De keuze STEM wordt projectmatig aangeboden. Theoretisch sterke leerlingen kunnen hun hart ophalen aan de extra theoretische leerstof en worden tegelijk uitgedaagd om het technologische proces te ontdekken. Door het werken in projecten creëren we de mogelijkheid om in te zetten op ieders talent.

Wat na deze studierichting?

Volgend op deze studierichting gaan de leerlingen naar het tweede leerjaar van de eerste graad, basisoptie STEMwetenschappen. Uiteraard zijn alle andere basisopties ook nog mogelijk...

Bekijk de lessentabel


22 Februari 2019

04 Mei 2019

Op 22 februari kan je EDUGOLO ontdekken! 

Wie graag onze campus bezoekt voor het ingaan van de digitale aanmeldingsperiode, is van harte welkom op onze ontdek-avond. Van 18.00 u. tot 21.00 u. maken we je wegwijs binnen de school en haar verschillende mogelijkheden! Klik hier voor meer info en inschrijving!

Inschrijving 1ste jaar secundair onderwijs!

Leerlingen die zich in het eerste jaar secundair onderwijs bij ons willen inschrijven voor het schooljaar 2019-2020 moeten zich eerst DIGITAAL aanmelden. Zonder deze aanmelding kan u niet inschrijven. Meer info vindt u hier.

Openschooldag 

Op zaterdag 4 mei 2019 gooien we deuren van onze school open. Wees welkom en ontdek!

 

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be