EDUGO Studieaanbod Organisatie en logistiek (A-finaliteit) ...

Terug naar het overzicht

2e graad / Economie en organisatie / Finaliteit arbeidsmarktgericht / BSO

Organisatie en logistiek (A-finaliteit) / domein Economie en organisatie)

Voor wie?

Zit er een verkoper in jou, die graag omgaat met klanten?  Heb je belangstelling om te werken in een winkel? Wil je weten hoe de logistieke sector werkt?  Heb je een levendige interesse voor administratie en ICT?  Ben je sociaal en wil je vlot leren communiceren met klanten?
Dan is de richting Organisatie en logistiek iets voor jou! 

Voorstelling lespakket

Organisatie en logistiek is een praktische studierichting in de arbeidsmarktfinaliteit. Het ontvangen van klanten, facturen verwerken, goederen presenteren en administratie op de pc.
Met Nederlands, Frans en Engels bevat de richting ook een zeer uitgebreid talenpakket, zodat je iedereen moeiteloos te woord kan staan. Je verdiept je in de logistieke informatie- en goederenstroom binnen een organisatie.

Aandacht voor communicatieve en sociale vaardigheden is essentieel in functie van een professionele communicatie met bezoekers en klanten. Het verwerven van digitale competenties kadert in de bedrijfsgericht component vermits de goederen-, documenten- en informatiestroom in sterke mate gedigitaliseerd zijn.

Wat na deze richting?

In het vierde jaar volg je 4 Organisatie en logistiek

Wat na de tweede graad?
De studierichting is inhoudelijk verwant met de volgende studierichtingen in de 3de graad, arbeidsfinaliteit: logistiek en de richting onthaal, organisatie en sales

Lessentabel

Bekijk de lessentabel (PDF)

Deel deze pagina: