EDUGO Studieaanbod Bedrijf en organisatie (D/A-finaliteit /...

Terug naar het overzicht

2e graad / Economie en organisatie / Dubbele finaliteit / TSO

Bedrijf en organisatie (D/A-finaliteit / domein Economie en organisatie)

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in economie en de bedrijfswereld? Wil je deze wereld zowel theoretisch maar zeker ook praktijkgericht benaderen? In de richting ‘Bedrijf & organisatie’ word je al snel wegwijs in de logistieke flow en de verschillende transportmodi. Je ontwikkelt hier uiteenlopende competenties die boekhoudkundige, commerciële en HR-activiteiten ondersteunen. Deze richting is ideaal voor wie interesse heeft in het bedrijfsleven, maar die wereld zeker ook vanuit en met het oog op de praktijk wil verkennen.

Ben je geboeid door computergebruik en spreek je graag andere talen?
Werk je graag samen met anderen en hou je van ondernemen en organiseren?
Dan is de richting Bedrijf en organisatie echt iets voor jou!

Voorstelling lespakket

Bedrijf en organisatie is een theoretisch-praktische studierichting in de dubbele finaliteit. Ze biedt inzichten uit de algemene economie en bedrijfswetenschappen. Daarnaast is deze studierichting gericht op het ontwikkelen van competenties met betrekking tot het ondersteunen van boekhoudkundige, commerciële en HR-activiteiten en maken leerlingen kennis met de logistieke flow en verschillende transportmodi.

Wat na deze richting?

Na de tweede graad Bedrijf en organisatie kom je terecht in Bedrijfsorganisatie, Commerciële organisatie of Internationale handel en logistiek.

Lessentabel

Bekijk de lessentabel (PDF)

Deel deze pagina: