EDUGO Secundair onderwijs Lochristi ... ONTDEK-avond vo...
Secundair onderwijs • 1e, 2e en 3e graad TSO/BSO

Programma ontdek-avond 12 januari

Wie graag onze campus bezoekt voor het ingaan van de digitale aanmeldingsperiode, is van harte welkom op onze ontdek-avond. Van 18 u. tot 21 u. maken we je wegwijs binnen de school en haar verschillende mogelijkheden!

We ontvangen je graag en nemen de tijd om je persoonlijk mee te nemen op ontdekking. We geven antwoord op al je vragen en zorgen.

Na dat infomoment weet je waar onze school voor staat.

Ook geven wij graag een woordje uitleg over het digitaal aanmelden.

Aansluitend krijg je de mogelijkheid om de gegevens van je kind te laten noteren.

Inschrijven voor de ontdek-avond op 12 januari kan via onderstaande knop.

Inschrijven voor ontdek-avond op 12 januari 2018

OPGELET: Officieel inschrijven kan niet op deze dag. Aanmelden voor inschrijven gebeurt vanaf nu DIGITAAL. De aanmelding doe je tussen vrijdag 2 februari en vrijdag 23 februari via de website meldjeaansecundair.gent.be

Via volgende link vind je meer informatie over de digitale aanmelding.

De omzetting van aanmeldingsticket tot effectieve inschrijving gebeurt pas op ons inschrijvingsmoment op 3 maart 2018 (zie hieronder).

Inschrijvingsmoment 3 maart 2018

Eens de periode van digitaal aanmelden is afgesloten (dus na 23 februari) ontvang je een aanmeldingsticket voor de school van je keuze. Dit ticket breng je mee op ons inschrijvingsmoment van 3 maart, tussen 9 uur en 13 uur. Op dat moment wordt je kind officieel ingeschreven. Lukt het je niet om die dag langs te komen? Dan kan je contact opnemen met onze school om uw ticket om te zetten. Opgelet: dit moet gebeuren voor 23 maart!

Contacteer Lochristi

Dorp-Oost 32
9080 Lochristi

Tel: 09 355 89 46

info.lochristi@edugo.be