Secundair onderwijs • 2e en 3e graad doorstroomfinaliteit (ASO)

Inschrijven voor het schooljaar 2023-2024

Vanaf wanneer kan ik inschrijven?

De inschrijvingen voor het schooljaar 2023-2024 starten op maandag 17 april 2023 9.00 u.

Zit uw kind op EDUGO campus De Brug? Dan hoeft u geen inschrijvingsformulier in te vullen. De info over de inschrijving op De Toren krijgt u dan via campus De Brug.

Vol verklaarde richtingen

Onderstaande studierichtingen werden vol verklaard. Dit wil zeggen dat het niet meer mogelijk is om voor deze studierichting in te schrijven. Je kan je wel registreren op een wachtlijst. Dan verwittigen wij u van zodra er een plaats vrijkomt.

Wat heeft u nodig?

  • Identiteitskaart
  • Behaalde attest van het vorige schooljaar
  • In geval van een leerstoornis de nodige stavingsdocumenten (attesten)

Kunnen we de school bezichtigen?

Ja, dat kan. Op vrijdag 12 mei bent u welkom op de openschoolavond 'Nacht van De Toren'.

Kan u er niet bij zijn op 12 mei? Dan maakt u best een afspraak (telefonisch of via e-mail).Wij zorgen dan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Wanneer wordt de inschrijving definitief?

U kan steeds een inschrijving ongedaan maken. Hiervoor verwittigt u zo snel mogelijk de school, zodat ook wij ons kunnen organiseren. De inschrijving wordt definitief vanaf 1 september. Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met ons schoolreglement.

Wanneer kan ik de handboeken afhalen?

De handboeken worden per jaar opgehaald eind augustus. Na inschrijving ontvangt u in de vakantie een brief met een gedetailleerd uur per klas.

Wie geen boeken bestelde via de school kan deze zelf zoeken via een boekhandel. Raadpleeg hiervoor zeker de boekenlijsten.

Opgelet: voor de derdejaars worden de boeken standaard door de school besteld. Dit hoeft u dus niet zelf te doen. Tijdens de vakantie ontvangt u nog een brief met informatie.

Wanneer wordt de laptop geleverd?

Heeft u een laptop besteld via de school? Dan wordt deze geleverd op school begin september. Bij levering voorzien we begeleiding op school om de basisconfiguratie van de laptop uit voeren zodat uw zoon of dochter zo snel mogelijk aan de slag kan.

Meer informatie over onze laptops kan u vinden op de BYOD-pagina.

Contacteer De Toren

Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 14

info@toren.edugo.be