EDUGO Secundair onderwijs De Brug ... Praktische afsp...
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Het is zover: op 13 mei, in de late namiddag, krijgen alle ouders die hun kind digitaal hebben aangemeld, de langverwachte mail met daarin een ticket voor de school waar hun kind zich met voorrang zal kunnen inschrijven.

PRAKTISCHE INFO voor de ouders met een ticket voor EDUGO campus De Brug

De ouders die een ticket voor ONZE school hebben gekregen, ontvangen dezelfde dag ook een mail van ons met enkele richtlijnen. Dus controleer jullie mailbox.

BELANGRIJK: in de mail van onze school (niet de mail met het ticket) staat een link naar een online inschrijvingsformulier. Daar kan u al heel wat informatie op achterlaten. Dit spaart veel tijd tijdens het eigenlijke inschrijfmoment. Het is dus belangrijk dat u dit formulier invult.

Van 15 mei tot 7 juni kan u dan met het ticket uw kind komen inschrijven op onze school.

Dit kan echter niet op gelijk welk moment: onderaan het online inschrijfformulier kan u een keuze maken wanneer u uw kind effectief zal komen inschrijven. Wij voorzien voldoende personeel en lokalen om dit op te vangen.

Er zijn 5 momenten voorzien, telkens NA de schooluren. Indien geen enkel voorgesteld moment haalbaar is dan neemt u best contact op met het secretariaat van onze school op het nummer 09 255 91 13.

Na 7 juni vervallen de voorrangtickets! Wie geen ticket heeft kan zich vanaf 15 mei proberen inschrijven op onze school. Het is echter mogelijk dat sommige richtingen volzet zijn door leerlingen die wel een ticket hebben.

Bij het inschrijven brengt u de kids-ID of de identiteitskaart mee van uw kind èn natuurlijk het ticket!

Tot binnenkort!

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be