EDUGO Secundair onderwijs De Brug ... Het eerste jaar...
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Beste ouders, beste toekomstige leerling

Binnenkort begint een nieuw en spannend hoofdstuk van je schoolloopbaan. Het secundair. Onze school is koploper in het omgaan met leerlingen van 12 tot 14 jaar. Hier zit de focus voor 100% op deze leeftijdsgroep. Zo wordt de overgang van lager naar secundair met veel zorg opgevangen.

We bieden in het eerste jaar 4 richtingen aan waarin we onze leerlingen een brede waaier vakken en vaardigheden aanbieden. In het tweede jaar kan er gekozen worden uit 11 basisopties! Nieuwsgierig wat de richtingen in het eerste jaar inhouden?

Klik op de FILMPJES onderaan deze pagina en luister naar wat directie en leerkrachten te vertellen hebben.

Alles nog even nalezen? Dit kan via onze digitale infobrochure

Zit je toch nog met vragen?

Schrijf je dan in voor ons digitaal contactmoment op 5/02. Een team van leerkrachten staat klaar om al je vragen te beantwoorden. De dag ervoor ontvangt u dan de link naar de Zoomsessie. Inschrijven digitaal contactmoment 5/02

Wil je graag wat extra informatie over de richting 1A LATIJN? Schrijf je dan in voor het digitaal infomoment Latijn op 10/2. De dag ervoor ontvangt u dan de link naar de Zoomsessie. Inschrijven digitaal infomoment Latijn 10/02

De digitale contactmomenten zijn afgelopen. Zit je toch nog met vragen? Neem gerust contact op via info.brug@edugo.be of via het secretariaat op 09 255 9113.

De directie aan het woord.

1A Latijn

1A Taal en STEM

1A Techniek

1B

Klik hier voor ons volledig studieaanbod en onze infobrochure.

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be