EDUGO Secundair onderwijs De Brug ... DIGITAAL aanmel...
Secundair onderwijs • Authentieke eerstegraadsschool

Beste ouders

Leerlingen die zich voor volgend schooljaar wensen in te schrijven voor onze campus zullen dit vanaf 2 februari 2018 digitaal moeten doen.

Dit werd beslist door het Lokaal Overlegplatform secundair onderwijs Gent voor de leerlingen van het 1e jaar secundair onderwijs. Dit om wachtrijen en kampeertoestanden te vermijden.

De voorrangsperiode voor broers en zussen blijft wel behouden en loopt van maandag 8 januari tot en met vrijdag 26 januari. Voor hen is de inschrijving verzekerd in deze periode. Alle ouders van leerlingen die momenteel op EDUGO school lopen, worden hiervan via een schrijven tijdig op de hoogte gebracht.

Nadien kunnen alle andere leerlingen/ouders zich digitaal aanmelden tussen vrijdag 2 februari en vrijdag 23 februari. Dit via volgende website: meldjeaansecundair.gent.be.

Hierbij duidt u als eerste schoolvoorkeur onze school aan. Op plaats 2 kan je een school van 2e voorkeur geven,…

Na deze aanmeldingsperiode ontvangt men op 2 maart, via email, een ticket dat kan omgezet worden naar een definitieve inschrijving in de school waarnaar uw voorkeur uitging. De omzetting (zich aanmelden met het ticket in de school) moet gebeuren in de periode van 3 maart tot en met 23 maart.

Alleen indien de vraag voor een bepaalde school groter is dan het aanbod, kan het niet anders dat een ticket voor schoolkeuze nr.2 toegekend wordt.

EDUGO campus DE BRUG zet daarom op zaterdag 3 maart 2018 haar deuren open van 9.00 uur tot 15.00 uur om alle ouders/leerlingen te ontvangen die hun ticket bij ons willen valideren en de inschrijving definitief willen maken.

Niet gebruikte tickets vervallen na 23 maart. De vrijgekomen plaatsen worden dan toegewezen aan de volgende leerling op het aanmeldingsregister.

Samengevat:

Van maandag 8 januari tot en met vrijdag 26 januari: voorrangsperiode voor broers en zussen

Van vrijdag 2 februari tot en met vrijdag 23 februari: digitale aanmelding voor andere leerlingen

(broer of zus die reeds ingeschreven is in de 1e periode, hoeft dit niet meer te doen!)

Tussen zaterdag 24 februari en vrijdag 2 maart: ontvangst ticket voor definitieve inschrijving

Zaterdag 3 maart: het ticket wordt omgezet in een inschrijving op onze school (°)

(°) die dag bieden wij de mogelijkheid om het ticket te valideren in onze school. Wie die dag verhinderd is, neemt contact op met de school om dit te valideren vóór 23/03.

Contacteer De Brug

Eksaardserijweg 24
9041 Oostakker

Tel: 09 255 91 13
Fax: 09 255 91 23

info.brug@edugo.be