EDUGO Algemeen Inschrijven Aanmeldingsproc...

Aanmeldingsprocedure 2021-2022

Eerste middelbaar

Indien uw kind op 1 september 2021 de overstap maakt naar het eerste jaar van het secundair onderwijs en u overweegt om hem of haar in onze school te laten inschrijven, dan moet u uw kind digitaal aanmelden tussen maandag 22 maart (12 u.) en woensdag 21 april (12 u.) via onderstaande link:

Meld je aan

Bij het aamelden maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Vul je eigen gegevens en die van uw kind in. Vervolgens kan u onze school als eerste keuze aanduiden. U kan ook nog een andere keuze opgeven. Een andere keuze wordt enkel toegekend indien in de school van eerste keuze de vraag veel groter is dan het aanbod.

Beschik je over een getuigschrift van het basisonderwijs dan kies je een school met 1A. Heb je geen getuigschrift van het basisonderwijs dan kies je een school met 1B.

Opgelet: Voor broers en zussen van leerlingen geldt nog steeds een voorrangsregeling, maar zij moeten zich ook digitaal aanmelden. Voor hen is de inschrijving wel verzekerd.

Na deze aanmeldingsperiode ontvangt u een e-mail die kan omgezet worden naar een definitieve inschrijving in de school waarvoor u een e-mail kreeg. Dit gebeurt in de periode van 5 mei tot en met 31 mei. Op de website van de school zal u meer info vinden. Niet gebruikte voorrang vervalt na 31 mei.

Wie geen aanmelding gedaan heeft kan zich vanaf 10 mei proberen inschrijven op school. Het is echter mogelijk dat sommige richtingen volzet zijn.

Vanaf het tweede middelbaar

Vanaf 19 april 2021 kan u inschrijven voor alle andere jaren. Hiervoor moet u zich niet vooraf aanmelden. Contacteer de campus van uw keuze voor de specifieke inschrijvingsmomenten.