EDUGO Algemeen Inschrijven Aanmeldingsproc...

Aanmeldingsprocedure 2019-2020

Eerste middelbaar

Om in te schrijven in het eerste middelbaar moet u zich digitaal aanmelden. Dit kan van 1 april 2019 12 u. en 26 april 2019 12 u. via onderstaande link:

Meld je aan

Bij het aamelden geeft u onze school aan als eerste keuze. U kan ook nog een andere keuze opgeven. Een andere keuze wordt enkel toegekend indien in de school van eerste keuze de vraag veel groter is dan het aanbod.

Opgelet: Voor broers en zussen van leerlingen geldt nog steeds een voorrangsregeling, maar zij moeten zich ook digitaal aanmelden. Voor hen is de inschrijving wel verzekerd.

Op 13 mei in de late namiddag ontvangt u via e-mail een ticket dat kan omgezet worden in een definitieve inschrijving in de school van uw keuze.

Van 15 mei tot en met 7 juni kan u zich met uw ticket in de school van uw keuze inschrijven. Hiervoor maakt u best een afspraak om langte wachttijden te vermijden.

Na 7 juni vervallen de tickets die niet werden omgezet in een inschrijving. De vrijgekomen plaatsen worden toegekend aan de volgende leerling in het aanmeldingsregister.

Wie geen ticket heeft kan zich vanaf 15 mei proberen inschrijven op school. Het is echter mogelijk dat sommige richtingen volzet zijn door leerlingen met ticket.

Vanaf het tweede middelbaar

Vanaf 23 april 2019 kan u inschrijven voor alle andere jaren. Hiervoor moet u zich niet vooraf aanmelden. Contacteer de campus van uw keuze voor de specifieke inschrijvingsmomenten.